Şimdi Ara

BÜYÜK ŞANSSIZLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HAcı Upgradeye Fazla Güvenme ßen ßir Charımı Upgradede Kaybettim.ßir Gün çıkar İtem Öbür Gün ÇIkmaz.O sinirlede İnventoryde Ne Varsa ßasarsın.Upgrade kumar Gibi ßişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

HAcı Upgradeye Fazla Güvenme ßen ßir Charımı Upgradede Kaybettim.ßir Gün çıkar İtem Öbür Gün ÇIkmaz.O sinirlede İnventoryde Ne Varsa ßasarsın.Upgrade kumar Gibi ßişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

BU ARADA NE YAPARSAN YAP ALAMAZDIN O KUTUYU.
    DİKKATLİCE DİNLEYİN..
    EĞER ÜSÜTNÜZDE AŞIRI AĞIRLIK VARSA. KUTU AÇMAYIN. SAKIN!! ALAMZSINIZ İSTEDİĞİNİZİ YAPIN ALMAZ.
    O YÜZDEN AÇMADNA ÖNCE POTMU SİLERSİNİZİ STRMİ GİYERSİNİZ. DAHA SONRA AÇIN KUTUYU. AĞIRLIKLI KUTUYU AÇTIĞINIZDA
    KUTUDAKİ İTEMİ VERMİYOR HER HALUKARDA. İSTERSENİZ 0 AĞIRLIKLA KALIN GENE VERMEZ.
    MUTLAKA EĞER AĞARLIĞINIZ DOLU İSE KUTU AMADAN ÖNCE AĞARLIĞI DÜŞÜRÜN DAHA SONRA AÇIN.

Kekurring Yer KapLamıyor.Sadece İnv. ' de Boş Bi Kare Lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

BU ARADA NE YAPARSAN YAP ALAMAZDIN O KUTUYU.
    DİKKATLİCE DİNLEYİN..
    EĞER ÜSÜTNÜZDE AŞIRI AĞIRLIK VARSA. KUTU AÇMAYIN. SAKIN!! ALAMZSINIZ İSTEDİĞİNİZİ YAPIN ALMAZ.
    O YÜZDEN AÇMADNA ÖNCE POTMU SİLERSİNİZİ STRMİ GİYERSİNİZ. DAHA SONRA AÇIN KUTUYU. AĞIRLIKLI KUTUYU AÇTIĞINIZDA
    KUTUDAKİ İTEMİ VERMİYOR HER HALUKARDA. İSTERSENİZ 0 AĞIRLIKLA KALIN GENE VERMEZ.
    MUTLAKA EĞER AĞARLIĞINIZ DOLU İSE KUTU AMADAN ÖNCE AĞARLIĞI DÜŞÜRÜN DAHA SONRA AÇIN.

Kekurring Yer KapLamıyor.Sadece İnv. ' de Boş Bi Kare Lazım

üstün dolu iken bi dene kekury olmasada olur herhengi bi kutudan bişey alamyı dene !? üstün boş ama ağarlıkca çok olduğunda

• sende de ne şans varmış be
  • qecmiş olsun..Senin yerinde olmak istemezdim
  • tuh be cok uzuldum sansında bu kadar ..
  • TEK KELİMEYLE PS DİORUM BESBELLİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

TEK KELİMEYLE PS DİORUM BESBELLİ

eğer bu ps ise anamı bacımı tüm sevdiklerimi sülalemi ortaya katıyorum ama değilse benden özür dileyeceksin allah yukarıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

TEK KELİMEYLE PS DİORUM BESBELLİ

Sen cok zekisin ya nasıL anLadın Şimdi..

ßakma kardes işte post kasmaya calısan qeriZ*k*lı i$te
  • anlamadim kutu mu kayboldu sen yapana kadar?
  • şimdi ben rastgele bakıyodum kutulara ama cım kekurikekukaka varmı diye bakmaktı sabah 7 miydi neydi saat sonra baktım dedim 5-10 dk takılayım gideyim ilk nova attım kutulara bakıyodum 3. kutuyu açtığımda kekuri yi gördüm 4. kutuya baktım ama birden ayıldım tekrar 3. ye baktım kekuri duruyodu tıkladım üstüm dolu diye allta yazdı ben 2 tane str kıyafet giydim 3. yü giyerken kutu kayboldu ama kekuri ekranda kaldı naptıysam gelmedi bende foto çektim. sonra tabi ben kafamı neden potları atmadım diye vurmaya başladım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.