Şimdi Ara

Büyük ŞokTayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 senelik bi tarihim var oyunda ve bu zamana kadar bi ROF bide CS takamadım dier butun itemler elimden gecmistir.. ßide sunları taksam koleksiyon tamamdır
  • Cok iyi ıtem

• Şu CS bitek bana mı ezik geliyor ya.. DD olmayınca olmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Şu CS bitek bana mı ezik geliyor ya.. DD olmayınca olmuyor..

cz de isen zaten asaslar vuramuo pek bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demon7

quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

edana Geldiğinde cs drobu kalkmışmıydı?

boss eventlerde isiloon ultima felankor gibi yaratıklardan cıkıyor
    felankordanda cıkıyor delostaki die biliyorum

Geçen gün Evil Monsters Event vardı da şansa Ultima'dan GB ile Shard çıktı.(Ben Azadın yalancısıyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 30 Eylül 2007; 17:05:26 >
  • harbi süpermiş
  • agzım yere düştü hala kaldıramadım:D bana versene:D

• quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

iyi güzeL'de ne olmuş ?

nasil ne olmus oolum cs nin drobu kalkti ve adamda +7 si var !!!!!!!!
  • süper kalkan yalnız
  • cs süper item ama bu yenin gelen dread shield mi ne adamın tradeye koyduğu kalkan bence cs den daha ii dd side var pearıdaı var ayrıca cs nin 2 katı def veriyo nerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

cs süper item ama bu yenin gelen dread shield mi ne adamın tradeye koyduğu kalkan bence cs den daha ii dd side var pearıdaı var ayrıca cs nin 2 katı def veriyo nerdeyse

ama +1 1 dd cs +7 nini defasn of ...... verdiklerine bak tartısılmaz bile cs suana kadarki en iyi kalkandır
  • csnin esprisi +0ında bile spear sword vs 50 def vermesidir kafana taktığın kıytırık +7 chitin dd bile ne kdr damage düşürüyor bunda onlar 50 işte kısaca asas dışındakilere ölümsüz gibi bişey oluyosun
  • ben zamanında 70 asas kullanmış adamım bu cs i cok abartıolar bunun farkındaım adam benden kaçarken cs takıyor dd alıp taksa kesemiycem ama cs takıyor ve kesiyorum bu kalkanın tipine hasta olduğumu söyliyebilirim warrior dalarken takılcak bi kakan ama şekil süper ve asaslar içinde ideal bir kalkan emeğine saygı güzel resim güzel item Ty.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.