Şimdi Ara

büyük takım tutma samimiyetsizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kendin sorup kendin cevaplamışsın hocam
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    :) daha ziyade şehir takımlarını tutanların fikirlerini merak ediyorum açmamdaki asıl amacım da oydu zaten
  • Yamtar1963 kullanıcısına yanıt
    anlıyorum hocam galatasarayın taraftarının fazla olması bence apo ile değil uefa kazanma süreci(96-2000) bir nesil galatasaraylı oldu....şampiyonlar ligi yarı finali 4 yıl üstüste şampiyonluk ve uefa kupası geldi...ben de 91 doğumlu olarak bu başarılardan dolayı galatasaraylı oldum....bu neslin galatasaraylı olması da başta ortaya attığım durumun sonucu olduğunu düşünüyorum....

kürtler apo sarı kırmızı meselesine gelecek olursak bunun etkisi olmadığını kimse inkar edemez...110 yıllık bir geçmiş ve vizyon ortadayken, milliyetçi bir insan olarak galatasaraydan bunun için vazgeçilmeyeceğini düşünüyorum...

siz şehriniz takımını tuttuğunuz için sevginizin içten geldiğini düşünüyorum 3. lige de düşse siz yine bursasporu destekleyeceksiniz... şampiyonluk için güç için değil memleket için....kendimi yeterince iyi izah edemedim millet neler yazdı ama benim anlatmaya çalıştığım durum bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar1963

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

bu yüzden bursasporluyum

Bizim ülke insanı nereye çeksen oraya gelir pek karakteri yoktur,kendi şehrini veya insnın tutmaz nerde hırsızlık yapan varsa onu tutarlar(takım veya parti farketmez)

Zaten Türklerin Türkiyede azınlıkta kaldığı bir zamandayız,

Gs lilerin fazla taraftarı olmasının nedeni ülkede 15 milyon Kürt var hepsi Galatasaylıyım diyor,

Kürtlerin hepsi Apo'nun Gs ye sempatisi ve renklerinin paçavra rengi olması nedeniyle Galatasaylıdır..

Yazdim yazdim sildim sen bu kafayla cok dayak yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takım başarı için tutulmaz, futbol sonuçta bir oyun neden stadyumda maç izleyemediği takımları tutar insanlar anlamıyorum rekabet 3 takım ile daha nereye kadar gidecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

bu yüzden bursasporluyum

Bizim ülke insanı nereye çeksen oraya gelir pek karakteri yoktur,kendi şehrini veya insnın tutmaz nerde hırsızlık yapan varsa onu tutarlar(takım veya parti farketmez)

Gs lilerin fazla taraftarı olmasının nedeni ülkede 15 milyon Kürt var hepsi Galatasaylıyım diyor,

Kürtlerin hepsi Apo'nun Gs ye sempatisi ve renklerinin paçavra rengi olması nedeniyle Galatasaylıdır..

Yazdim yazdim sildim sen bu kafayla cok dayak yersin

Tamam kürt kardeş

Bir bursalidan da baska bir sey beklenmezdi bur-sa-li-sin

• quote:

quote:

bu yüzden bursasporluyum

Yazacak bir şey bulamadım, saçmalamanın sınırları bu kadar zorlanabilirdi,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben doğma büyüme Eskişehirliyim maç günü formamı giyip gezemesemde Semtimdem marşlarla Stadımıza gidimesemde BEŞİKTAŞLIYIM.Bunun başarıyla alakası yok keza Beşiktaş en fazla şampiyon olan takımmı hersene ligi dominemi ediyor hayır Beşiktaş duruş , fikir , HALKIN takımıdır sevgim bu yüzden.
    Not:Babam Beşiktaşlı oldugumu öğrendiği ilk gün 2-3 saat kapının önünde yatırmıştı almamıştı eve 14-15 yaşındaydım.(Babamında Beşiktaşa sempatisi olmasına rağmen)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Takım başarı için tutulmaz, futbol sonuçta bir oyun neden stadyumda maç izleyemediği takımları tutar insanlar anlamıyorum rekabet 3 takım ile daha nereye kadar gidecek.

Konu kapanabilir en iyi cevap yazılmış..

Göztepeli kardeşim helal olsun sana İzmirde kendi doğduğun büyüdüğün semti destekliyorsun helal olsun sana

Bakma sen bu kolpalara, hepsi anadolunun ücra köşelerinde yaşıyor sorsan bir kere ali samiyen e inönüye saraçoğluna gitmeyip

bu 3 takımı tutuyorum derler.

Her hafta staddayim benden bahsediyosan bursali

• torres_35 kullanıcısına yanıt
    Bu konuya mesaj atmıştım zaten ama şu mesajı görünce cevap vermem gerektiğini düşündüm.Belirtiğim gibi Eskişehirliyim ve kesinlikle en nefret ettiğim taraftar profile sahip bir takım nerde işsiz güçsüz serseri hırsız varsa statta.İnsan cebini kontrol etmekten maçı izleyemezki Eskişehir - Anakara yolu üzerindeki petrollere sorun Eskişehir taraftarını tek kelime duyacaksınız Hırsız. Çarsıda başka bir formaya tahammül yok neymiş Eskişehirde sadece Eses forması olurmuş.Şimdi benim bu takımı desteklemem nasıl beklenebilir ki.Belki insan içinde olunca daha iyi tanıyodur.
  • Aragis Zemlici kullanıcısına yanıt
    Her takımın taraftarında böyle tipler var mesela Beşiktaş taraftarına, tinerci diyor bazı insanlar her taraftar grubu için bunlar söyleniyor. Bir kesimin yaptığı hareketlerden sonra takım desteklememek bence yanlış.
  • torres_35 kullanıcısına yanıt
    25 Yaşımdayım üç aşşağı 5 yukarı 100 maçına gitmişimdir Eskişehirin futbolu seven biri olduğum için lanet etmeden çıkdığım maç yok denecek kadar az.Hal böle olunca insan sevmiyor sevemiyor.
  • bir yanlışı düzelteyim ben; avrupada en fazla galibiyet alan takım trabzonspormuş..

şehrimin takımı trabzonspor..doğduğum kentin takımının büyük olması benim için biraz şans tabi ki..
  • bu arada şurdaki habere göre öyle yorum yaptım ama içeriği tam tersini söylüyor..belki de uykum geldiğinden benim beynim basmadı neyse :D

http://www.milliyet.com.tr/trabzonspor-avrupa-da-en-cok-trabzonspor-1983370-skorerhaber/
  • Dedi 1991 doğumlu ve küçücükken GS başarısı görmüş genç...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.