Şimdi Ara

!!!Büyük Turnuva Başladı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bloody William

kayıt bitmiş

kardeş oyun ismini falan msn falan yaz seni yedeğe alıyom terminatör katılmayabilir verdiği isim oyunda yok seni alırız
  • Bloody William|Erwache|DeBian080@hotmail.com
  • aykutyavuz kardeş çek şu kurayı artık ya
  • bencede
  • aykutyavuz kardeş bu topictesin biliyorum ne yapıyon ya çek kuraları hadi tüm oyuncular bekliyo
  • yaw sabredin biraz çekiyom jüri üyelerini bekliyom bekleyin az çekiyom
  • boşver jüriyi sen çek şu kurayı
  •  !!!Büyük Turnuva Başladı!!!

evet arkadaşlar kuralar çekilmiştir herkese başarılar
    Maçlar yarın sabah ile akşam 7 arası oynanmak zorundadır herksein msn si yazıyor.
    herkes birbirinin msn adresini eklesin ve oynasınlar.
    herhangi bir aksilik veya sonuçta ss gönderin.(Hilelerde,maç biterken)
    Eğer maç bittiğinde iki tarafta aynı fikirde ise zaten üst tura çıkanı yazarız.
    Fakan iki oyuncu da ben yendim derse iki taraftanda ss istiyeceğim siteye yayınlayın resimleri ve mümkünse 3-4 resim gönderin 1 resim göndermeyin!!!!!

• yaw ben nie yokum ben kuziden pokelride alıyom
  • sorun olmassa ben eski hesbim anil-akbal ile katılmak istiyorum
  • saat 7 erken değilmi ?????
  • bende katılcam oyundaki adım peren e mail adresim karakartal_qeren@hotmail.com
  • ya ben zaten 2 de kalkıyom ne sabah 7 den akşam 7 si
  • Fark ederseninz ben sabah 7 demedim yani saat kaç olduğu fark etmez birbirinizi bulun ve oynayın sabah dememin sebebi sabahları daha iyi oynanıyor. Ve maçlar en geç akşam saat 7 de bitmesi lazım
    Anıl sana gelecek olursak son adam sendin ama üyelik ismin yanlıştı ve sitedede msn dede deildin ondan bende senin yerine başka birini bıraktım ama üyeliğini doğru verip oynamak istersen sen oyuncu yerine sen oynarsın.!!!!
  • BeN HaZıRıM
  • amaaam boşver aykut geri de dönmiyim ne bu pokemon çizgi filmini izlerim yeteroyununu boşveriyorum
  • tmm pokelerini bana werirmisin
  • kimseye vermiyorum bole poke istemenede

hep buna kızdım o kadar emek harcadım ben bunun için bir köşede durcak belki dönerim yine oyuna hem ben sana pokelerimi versem senin amacın kalmicak shiny lugia dan tut dark blastoiseye kadar var ben şu an dhdeki en iyi teamlerden birine sahibim sende diyorsunki bana verirmisin

• mademki ouyunu bırakıyosun pokemonlarına yazık olmasın :)))
  • ben aykutyavuza yarım saat sonra maçı yapalım şu an poke kasıom dedim yarım saat oldu ortada yok msnidekapalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.