kardeş oyun ismini falan msn falan yaz seni yedeğe alıyom terminatör katılmayabilir verdiği isim oyunda yok seni alırız
Bloody William|Erwache|DeBian080@hotmail.com
aykutyavuz kardeş çek şu kurayı artık ya
bencede
aykutyavuz kardeş bu topictesin biliyorum ne yapıyon ya çek kuraları hadi tüm oyuncular bekliyo
yaw sabredin biraz çekiyom jüri üyelerini bekliyom bekleyin az çekiyom
boşver jüriyi sen çek şu kurayı
evet arkadaşlar kuralar çekilmiştir herkese başarılar Maçlar yarın sabah ile akşam 7 arası oynanmak zorundadır herksein msn si yazıyor. herkes birbirinin msn adresini eklesin ve oynasınlar. herhangi bir aksilik veya sonuçta ss gönderin.(Hilelerde,maç biterken) Eğer maç bittiğinde iki tarafta aynı fikirde ise zaten üst tura çıkanı yazarız. Fakan iki oyuncu da ben yendim derse iki taraftanda ss istiyeceğim siteye yayınlayın resimleri ve mümkünse 3-4 resim gönderin 1 resim göndermeyin!!!!!
yaw ben nie yokum ben kuziden pokelride alıyom
sorun olmassa ben eski hesbim anil-akbal ile katılmak istiyorum
ya ben zaten 2 de kalkıyom ne sabah 7 den akşam 7 si
Fark ederseninz ben sabah 7 demedim yani saat kaç olduğu fark etmez birbirinizi bulun ve oynayın sabah dememin sebebi sabahları daha iyi oynanıyor. Ve maçlar en geç akşam saat 7 de bitmesi lazım Anıl sana gelecek olursak son adam sendin ama üyelik ismin yanlıştı ve sitedede msn dede deildin ondan bende senin yerine başka birini bıraktım ama üyeliğini doğru verip oynamak istersen sen oyuncu yerine sen oynarsın.!!!!
BeN HaZıRıM
amaaam boşver aykut geri de dönmiyim ne bu pokemon çizgi filmini izlerim yeteroyununu boşveriyorum
tmm pokelerini bana werirmisin
kimseye vermiyorum bole poke istemenede
hep buna kızdım o kadar emek harcadım ben bunun için bir köşede durcak belki dönerim yine oyuna hem ben sana pokelerimi versem senin amacın kalmicak shiny lugia dan tut dark blastoiseye kadar var ben şu an dhdeki en iyi teamlerden birine sahibim sende diyorsunki bana verirmisin