Şimdi Ara

!!!BÜYÜK TURNUVA!!!BÜYÜK ÖDÜLLER!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dr_asabi istiyorsan maçı yapalım??? ben leventyavuz
  • peter istersen maçımızı yapalım???? ben ümityavuzbak saat 7 son hadi
  • 10 dk kaldı rakibim yok

• EVET MAÇLAR YARIN SAAT 7 SON HERKESE BAŞARILAR LÜTFEN İTİRAZ ETMEYİN ELENENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutyavuz_fb -- 21 Ağustos 2006; 21:00:09 >
  • hasangunay nasıl kazandı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozankom

hasangunay nasıl kazandı ya

sen demedinmi işim var oynamasamda olur isterseniz eleyin beni diye
  • aykut tabloda ufak bi deisiklik yaparmısın bizim macın durumu deisti biliosun ben yendim...
    leventyavuz yerine dr_asabi gelecek
  • böle iş olurmu ya adam yoktu ama o çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkishwizard04

aykut tabloda ufak bi deisiklik yaparmısın bizim macın durumu deisti biliosun ben yendim...

ok kanka biliyorum aşağıdaydım değişiyom şimdş blood sana gelecek olursan ash_22 sabahtandır seni bekliyoduu ve sen gidip te manitanı gezdiriyomuşsun. Tabi bence akıllılık yapmaya çalıştın dedin ne de olsa saat 7 son ben gidip saat 7 ye gelince glim ve rakip olmasa çıkım die düşümndün ama öle deil.saat 7 son dedim ama tam 7 de gelin demedim

• saol aga finalde gorusuruz :D
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutyavuz_fb

quote:

Orjinalden alıntı: turkishwizard04

aykut tabloda ufak bi deisiklik yaparmısın bizim macın durumu deisti biliosun ben yendim...

ok kanka biliyorum aşağıdaydım değişiyom şimdş blood sana gelecek olursan ash_22 sabahtandır seni bekliyoduu ve sen gidip te manitanı gezdiriyomuşsun. Tabi bence akıllılık yapmaya çalıştın dedin ne de olsa saat 7 son ben gidip saat 7 ye gelince glim ve rakip olmasa çıkım die düşümndün ama öle deil.saat 7 son dedim ama tam 7 de gelin demedim

• ben dr_asabi ile maçımı yapıodum dr_asabi maç sırasında msnini kapattı saldırı flnda yapmıo şimdi ne olcak
  • arkadaşın elektriği kesilmiş özür dilerim
  • sorun deil kardes
    quote:

Orjinalden alıntı: x-night

arkadaşın elektriği kesilmiş özür dilerim

• ya ebn ümit yavuz u msn e eklediğimde yoktu benimde yüzme kursum var yapamadım
  • biz dr_asabi ile savaşmıycaz heralde tamd düzgün giderken elektrikleri gitti
  • ya 10 dk lık elektrik kesintisi olurmu
  • elekt kesintisi 10 dk surmedi daha fazla surdu burda bana iftira atma

bekle goruntuleri we konusma penceresini koyacam
  • http://img208.imageshack.us/img208/703/adsz224fw4.jpg bu goruntude adamın 2 pokesi ölmus benim 1 we bi sonraki pokeyi seciyoruz

http://img245.imageshack.us/img245/1240/adsz237sb6.jpg burdada adamın sableyesinin 10 canı kalmıs benim registell in 372 (benim registell conf

olmustu full heal yaparken) adam kactı bide gelmis bana oyundan cıktın dio ben cok rahat yendigim oyundan niye cıkayım

hala inanmayan ark lar warsa konusma kayıtlarınıda tuttum

BU ARKADAS TURNUWANIN YONETİCİSİYMİS EGER YONETİCİ BOYLE HİLE YAPARSA BEN OYUNCULAR NE YAPAR ONU DÜSÜNEMİYORUM

AYKUT BUNDAN SONRA KENDİN GİBİ DÜRÜST ADAMLARI YONETİCİ YAP SONRA BOYLE OLAYLAR OLUYO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwizard04 -- 22 Ağustos 2006; 15:32:30 >

• hadi hala seni bekliorum göstersene konuşmamızı ve resimleri
  • resimler yukarda konusma kayıtlarıda war bende isteyen ark lara msn den yollarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.