Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ Bugün. 3. 1000lik silkim ile oynayacağım. Sen Magic popları item mall dan toplu toplu mu aldın yosa tek tek çekip mi oynadın, oynayış tarzını vs yazar mısın
Çantamın ilk sayfasına aldım ticketleri; tamamen ticket değildi tabi, pot vs. bir şeyler de vardı. Sadece ilk sayfanın boşluğunu ticket ile doldurdum. Sonra bir besmele, bir basış, bir besmele, bir basış...
Çıkardım nalet şeyi
Gerçekten de nalettir senin için
Bu arada ben kaçtım dersaneden gelince bakarım yine konulara xD
gece 3 gibi yatacağım dur dedim stal chara bakayım item satılmışmı. Baktım satılmamış, eneee dedim bu gün magic pop a yeni itemler gelmişti ne gelmiş bakayım dedim twohand sword gördüm baktım bide 16 silk var dur dedim bide oynayayım : ) kırmızıyı görünce elim ayağım titredi ( daha öncesinde blade için 500 silk harcamıştım bi baba kazanamamıştım ) 2 nci sunum hayırlı olsun bana. 10 silk e 90 lvl sun eyvallah GaymaX
quote:
Orijinalden alıntı: AsDErA
gece 3 gibi yatacağım dur dedim stal chara bakayım item satılmışmı. Baktım satılmamış, eneee dedim bu gün magic pop a yeni itemler gelmişti ne gelmiş bakayım dedim twohand sword gördüm baktım bide 16 silk var dur dedim bide oynayayım : ) kırmızıyı görünce elim ayağım titredi ( daha öncesinde blade için 500 silk harcamıştım bi baba kazanamamıştım ) 2 nci sunum hayırlı olsun bana. 10 silk e 90 lvl sun eyvallah GaymaX
Bana da gece3 gibi çıktı ama tekte değil 260.da
hayırlı olsun
h.olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme