Şimdi Ara

___ Buyurunuz 10th Degree Sun Bow, taze taze (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan
    quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
    Bugün. 3. 1000lik silkim ile oynayacağım.
    Sen Magic popları item mall dan toplu toplu mu aldın yosa tek tek çekip mi oynadın, oynayış tarzını vs yazar mısın

Çantamın ilk sayfasına aldım ticketleri; tamamen ticket değildi tabi, pot vs. bir şeyler de vardı. Sadece ilk sayfanın boşluğunu ticket ile doldurdum. Sonra bir besmele, bir basış, bir besmele, bir basış...

Çıkardım nalet şeyi

Gerçekten de nalettir senin için

Bu arada ben kaçtım dersaneden gelince bakarım yine konulara xD

•  ___ Buyurunuz 10th Degree Sun Bow, taze taze

gece 3 gibi yatacağım dur dedim stal chara bakayım item satılmışmı. Baktım satılmamış, eneee dedim bu gün magic pop a yeni itemler gelmişti ne gelmiş bakayım dedim twohand sword gördüm baktım bide 16 silk var dur dedim bide oynayayım : ) kırmızıyı görünce elim ayağım titredi
    ( daha öncesinde blade için 500 silk harcamıştım bi baba kazanamamıştım ) 2 nci sunum hayırlı olsun bana. 10 silk e 90 lvl sun eyvallah GaymaX
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsDErA
     ___ Buyurunuz 10th Degree Sun Bow, taze taze

gece 3 gibi yatacağım dur dedim stal chara bakayım item satılmışmı. Baktım satılmamış, eneee dedim bu gün magic pop a yeni itemler gelmişti ne gelmiş bakayım dedim twohand sword gördüm baktım bide 16 silk var dur dedim bide oynayayım : ) kırmızıyı görünce elim ayağım titredi
    ( daha öncesinde blade için 500 silk harcamıştım bi baba kazanamamıştım ) 2 nci sunum hayırlı olsun bana. 10 silk e 90 lvl sun eyvallah GaymaX

Bana da gece3 gibi çıktı ama tekte değil 260.da

• hayırlı olsun
  • h.olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.