Hep bilgisayar mühendisi olmanın hayalini kurdum. 98 yılından beri evde bilgisayar olmasının da bunda etkisi vardı. Lise1'e kadar dersler çok iyi, ilde dereceler yaparken lise 2 ve 3 de karne iddaa'da 0-1 gol maç sonucu gibiydi. Fizik ve Fizik uygulama dersim 0 gelmesine rağmen o zaman 26 da 24 net çıkarmıştım. Hocalarla çok tartışmam da karnemin böyle gelmesinde etkili olmuştu. E tabi okul puanı yerlerde sürünüyordu.
3 yıl sınava girdim ama bilgisayar mühendisliğini bir türlü tutturamadım. Küçük puanlarla kaçtı. 4. kez girdiğimde de olmayınca Bilgisayar Programcılığı yazdım belki geçerim diye. Okul bitip sınava hiç çalışmadan girdiğimde de 2 puan ile mühendisliği kaçırdım. Ailenin borçları ve yaşın da geçmesi sebebiyle daha fazla uğraşamadım ve KPSS'ye girdim. Oradan da memur olup hayatımı kurtardım. Mühendislik için çok uğraştım ama olmadı. 1-2 ay sınava çalışıp DGS ile geçebilirim ama okumaya hevesim kalmadı artık. O yüzden hayaller suya düştü
4 yıl hayallerinin peşinden koştun hayallerinde 4 yıl senden kaçtı
Biraz öyle oldu ama yapacak bir şey yok. Nasip değilmiş
önce adam olmak lazım derdim
Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum. Makine mühendisliği okuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme