Şimdi Ara

Buzdolabı Fanı Pc Modifiye : Bama Boy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anaammm.Napmışın oglum ya kırmışın güzelim kasayı

Ayıkla şimdi KASANIN PARÇALARINI
  • hocam çalışmaya devam o parça tahminlerimce kasa sahibi arkadaş onu HDD soğutucu yapmış onada ufak bi mod yaparsan onuda kullanırsın iş görür
  • Takip
  • TAKİP
  • O Buzdolabı fanını arkaya takmak yerine kasanın ön tarafına takman daha yararlı olucaktır
  • takip
  • takip
  • Takip edelim
  • Evet arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim. İşlerimin bu aralar aşırı yoğun olmasından dolayı malesefki pek hızlı devam edemıyorum. Geçen kafama esti bir toplayımda kasayı nasıl bısı olucak dıye merak ettım. Topladım ve 20 derecede boşta , 30-32 derecede ise tam yükte çalışıyor. Biraz ses problemı olması ayrıca dikkatımı çekti. İlk başta birşey olmaz diyordum ancak ki uzun süre kalmamama rağmen sinir bozucu birşey gibi geldi. Bu gidişle sökücem şu aleti :D Ayrıca kasanın toplanmış halınden ( Özensiz olarak ) bir resim eklemek istedim. Maaşımı alır almaz Corsair h100 almayı dusunuyorum. Ayrıca kasada karbon kaplanacak diye belirtmiştim. Dediğim gibi oldukça yoğun olduğu için biraz bekletebilirim. Sağlıcakla kalın....

Buzdolabı Fanı Pc Modifiye : Bama Boy

• Eh takmışsınız hayırlı olsun :D Ses o kadar rahatsız ediyorsa işin zor
  • Hayırlı olsun.Kartlar uçmadı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salona

Süper sessizdir o hiç ses yapmaz garanti :D

• iyiymiş bu
  • buzdolabı fanı olarak adlandırdığın bu fan, karaköyde, rahatça bulunuyor. bu 220 voltluk fanların 20 ve 22 cm'lik olanlarıda var. hız kontrol içinse, motorlara özel dimmer kullanman gerekiyor. sesi azaltmak için araya conta koyabilirsin. tünel sırasında kauçuk conta bulabileceğin yerler var.
  • 2 Yeni Fotoğraf ...

Kasa kaplaması yakında yolda detaylı resimlerle sizlerle ...

• hocam ne gerek var buzdolabı fanına 220 v o çok ses yapar ayrı hat ister tehlikeli bişi gereksiz onun yerine kaliteli fanlar alınabilir ve aynı performansı sessiz bir şekilde elde edebilirsiniz
  • Takip bakalım :)
  • takip. boyarken kullandığınız boyanın markası ve çeşidi nedir ben boyuyorum bukadar parlamıyorlar
  • takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 6 Mayıs 2012; 18:34:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.