diğer eşyaları bosch'tan alıyorum. sadece buzdolabı konusunda karar veremedim. bosch'un kombi tipi buzdolapları nasıl? fiyat olarak birbirine çok yakın yukarıdaki iki model.. hangisini tavsiye edersiniz?
cyhnsr
kullanıcısına yanıt
tavsiyeniz için teşekkürler. hitachi ve sharp çok kaliteli japon markaları..
ancak internetten almayı düşünmüyorum. bunun yanısıra bulunduğum ilde hitachi satan bir mağazada yok..
herhangi bir arıza durumunda ciddi servis sıkıntısı olacak.. o nedenle kaliteli de olsalar servis ağı yok denecek kadar az olan markaları düşünmüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: mahsusmahal
tavsiyeniz için teşekkürler. hitachi ve sharp çok kaliteli japon markaları..
ancak internetten almayı düşünmüyorum. bunun yanısıra bulunduğum ilde hitachi satan bir mağazada yok..
herhangi bir arıza durumunda ciddi servis sıkıntısı olacak.. o nedenle kaliteli de olsalar servis ağı yok denecek kadar az olan markaları düşünmüyorum..
rıca ederım bende bu tur alısverısler pek ınternete guvenmıyorum hıtachı enkay holdıng bunyesınde Türkiye'de her noktada servıs agı mevcut ve enkayda elıt bır hızmet alıyorsunuz zaten bu konuda Turkıyenın en ıyısı tamsaatinde.com da enplus magazalarında calısan arkdaasın tavsıyesı ıle tanıstıgım enkay holdınge aıt ındırım sıtesı magazalarda yapamadıkları ındırımı (sonucta bayı agı ) bu mecrada yapıyorlar umarım yardımcı olmusumdur nacızena olarak soyluyorum buzdolabı muhtesem
arkadaşlar şu iki dolaptan birini söyleyinde alayım.. güveniyorum size.. tasarım olarak bosch daha çok hoşuma gidiyor. ama lg daha iyiyse onu alacam..
güncell.....
hocam bosch grubunda kronikleşmiş bir ses sorunu var. çat pat buz kırma sesleri.
electrolux, sharp, lg, samsung, arçelik (fiyatı olması gereken de fazlaysa da abzı modelleri bence iyi) bakabilirsin. aeg de iyidir. ama samsung ve lg.nin servisleri konusunda forumda çok sayıda şikayet var. ben de lg.nin servis ve müşteri hizmet anlayışlarından çok çektim.
ürün alırken kalitesinin yanında servis ağına ve kalitesine de önem verin derim ben.
ha bu arada, bosch siemens, profiloda yapılıyor diye bir şey yok. bsh grubu yıllar önce profil markasını satın aldı. ve birçok profilo ürününü-modelini kendi tesislerinde üretmeye başladı. bunun yanında madein germany olan profilolar da mevcut. bazı satıcılar gelip burada insanları yanlış yönlendiriyor. lütfen dikkat edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
hocam bosch grubunda kronikleşmiş bir ses sorunu var. çat pat buz kırma sesleri.
electrolux, sharp, lg, samsung, arçelik (fiyatı olması gereken de fazlaysa da abzı modelleri bence iyi) bakabilirsin. aeg de iyidir. ama samsung ve lg.nin servisleri konusunda forumda çok sayıda şikayet var. ben de lg.nin servis ve müşteri hizmet anlayışlarından çok çektim.
ürün alırken kalitesinin yanında servis ağına ve kalitesine de önem verin derim ben.
ha bu arada, bosch siemens, profiloda yapılıyor diye bir şey yok. bsh grubu yıllar önce profil markasını satın aldı. ve birçok profilo ürününü-modelini kendi tesislerinde üretmeye başladı. bunun yanında madein germany olan profilolar da mevcut. bazı satıcılar gelip burada insanları yanlış yönlendiriyor. lütfen dikkat edelim.
bu buz kırma sesini bütün makineler mi yapıyor? ben arkadaşlara soruyorum öyle bir ses yok diyorlar.. samsung ve vestel kullanan arkadaşlara sordum ses duyan yok..
ses yapmadan kırılabiliyorsa bosch neden farklı teknoloji kullanıyor..??
ben size şunu alın diyecek bilgiye sahip değilim. böyle bir şey diyemem. çünkü alırsınız, başına bişey gelir, kendimi sorumlu hissederim.
bosch-siemensin nofrost dolaplarında var bu sıkıntı. diğer markalarda yok. örneğin ben elextroluxun nofrostunu kullanıyorum 2 yıldır ve hiç böyel bir sesle karşılaşmadım. okudum kadarıyla samsung ve LGde de böyle bir ses yok. bosch enden böyle bir üretim yapıyor, bilemiyorum tabi. bu dolaplar türkiyede üretiliyor. belki ülkeye özgü birşey de olabilir. eğer illa bosch olsun diyosanız, no frost olmayan, LOWFROST denilen modellerine bakabilirsiniz. forumda 30N ve 40N modelleriyle ilgili başlıklar mevcut. her üründe olduğu gibi, bunlardan da memnun olmayan kullanıcılar vardı. biraz da şans işi. ama okuduğm kadarıyla, memnun olanalrın sayısı, olmayanların epey üzerinde.
electrolux ve AEGye baktınız mı? arçelik-bekonun da guzel modelleri var. aslında buzdolabında samsung, lg, sharp hakikaten iyi markalar ve modelleri bana göre gayet iyi. ama malesef servis yönünden çok şikayet okuyorum bu forumda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme