Şimdi Ara

Buzdolabı İçin Uzatma Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce Arçelik 270560ESC model buzdolabı aldık. Cihazı ana prize iki uzatma kablo aracılığıyla bağladım. Görevliler uzatma kablo kullanmama bir şey demeseler de kullanım klavuzunda kullanılmaması öneriliyordu. İnternette yaptığım araştırmaya göre uzatma kabloyla buzdolabı kullananlar olduğu gibi cihazın elektrik kullanımına uygun ve kaliteli prizler önermişler.

Buzdolabı konumu gereği en yakın prize 2-3 metre mesafede duruyor. Yerinden oynatmamız da pek mümkün değil 100 kilo ürün. Bana aklımda soru işareti bırakmayacak, mümkünse standart 1,5m değil en az 3 metre civarı kablo önerebilir misiniz? İnternette birkaç yere baktım ancak almışken sağlam almak istiyorum burada uzatma kablo kullanan varsa önerilere açığım. Bütçe olarak şu an 100 TL civarı düşünsem de "bunu al gözün arkada kalmasın" dediğiniz bir ürün için bütçeyi bir miktar aşabilirim de.

• Topraklama hattıda sağlam bağlanmış uzatma kablosu ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabi uzatmayı taktığınız prizdede topraklama hattının olmasınını hatırlatmaya gerek yok sanırım.

Mesela şunun gibi bir ürün işinizi görecektir.
    Tavsiyem anahtarsız tipden almanızdır. Kazara birsi kapatır, dolapdaki yiyeceklerin bozulmasına neden olabilir.

urun.n11.com
    Viko Multi Let 3lü Üçlü Uzatma Kablolu Grup Priz 2 3 5 Metre Topr - n11.com
    https://urun.n11.com/coklu-priz-uzatma-kablolari/viko-multi-let-3lu-uclu-uzatma-kablolu-grup-priz-2-3-5-metre-topr-P306462749

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 7 Mayıs 2020; 9:56:30 >

• @Yenilmez Armada 1905 PM mesajları okuyup cevap veremiyorum. Konu içerisinden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Prizin kablo kesiti 2,5 luk ve mutfakta olduğunu farzedip uzatma kablosunu da 2.5 almanızı tavsiye edrim. Bunun altı ise ya çalışmaz ya da motoru yakarsınız!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.