Bildirim
Buzdolabı marka tavsiyesi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sakın vestelden şaşma
alırsanda büyük hacimlisini al sakın ufak hacimli alma örneğin 620 modelini al sıkıntı yaşamazssın ben kullanıyorum
adana da çatır sıcağında banamısın demiyor içine ne koysan yutuyor
gidipte samsung lg falan alma
bir sorun olduğunda karşında muhattap bulamıyorsun
05442375778 -
eyvallah kardeşim öncelikle alakan için. gezdik baya bi yer en son dönüşte vestele girdik bi dolap gözümüze çarptı. hakikaten albenisi yüksek bi model. o da zaten senin dediğin 620 miş. şimdi bu 620 lerin AKILLI NF620 P bu var EKO NF600, bi de AKILLI NF600 bu var. bunlardan birini seçicez galiba. bakındım azcık aşağı yukarı aynılar. biri işte akıllımış bu tarz şeylerde ne kadar alengir olursa o kadar sorun çıkar benim görüşüm ama mal sağlamsa tabi hep bunlar extra güzellik. bunlardan hangisini önerirsin. 5 kişiyiz bide :D netmiş brütmüş ağırlığını da tam çözemedim de... -
Vestel daha önce kullandım ben beyaz eşyada aslında performansı en düşük olan cihazı buzdolabı bence sorun çıkarıyor çamaşır makinesi,bulaşık makinesi vs bunlarda sorun yaşamadım ama buzdolabında yaşadım iyi araştırmakta fayda var. -
akıllı nf 620 modelini tavsiye ederim
diğer yazdığın modellerin her birisi ya hacmi farklı ya sistemi farklıdır aynı cihaz değiller
0544-2375778
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 5 Ağustos 2014; 19:32:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X