Şimdi Ara

Buzdolabı marka tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir çok marka ürümüş piyasada bazıları tanıdık bazıları değil. alıcaz bi buzdolabı ama modelden önce hangi markalara bakayım sağlam markalardan veya bu yenilerden deneyip memnun olan güvenip tavsiye edecek olan var mıdır ?...

• yeniyuvam Y kullanıcısına yanıt
    sakın vestelden şaşma
    alırsanda büyük hacimlisini al sakın ufak hacimli alma örneğin 620 modelini al sıkıntı yaşamazssın ben kullanıyorum
    adana da çatır sıcağında banamısın demiyor içine ne koysan yutuyor

gidipte samsung lg falan alma
    bir sorun olduğunda karşında muhattap bulamıyorsun

05442375778
  • eyvallah kardeşim öncelikle alakan için. gezdik baya bi yer en son dönüşte vestele girdik bi dolap gözümüze çarptı. hakikaten albenisi yüksek bi model. o da zaten senin dediğin 620 miş. şimdi bu 620 lerin AKILLI NF620 P bu var EKO NF600, bi de AKILLI NF600 bu var. bunlardan birini seçicez galiba. bakındım azcık aşağı yukarı aynılar. biri işte akıllımış bu tarz şeylerde ne kadar alengir olursa o kadar sorun çıkar benim görüşüm ama mal sağlamsa tabi hep bunlar extra güzellik. bunlardan hangisini önerirsin. 5 kişiyiz bide :D netmiş brütmüş ağırlığını da tam çözemedim de...
  • Vestel daha önce kullandım ben beyaz eşyada aslında performansı en düşük olan cihazı buzdolabı bence sorun çıkarıyor çamaşır makinesi,bulaşık makinesi vs bunlarda sorun yaşamadım ama buzdolabında yaşadım iyi araştırmakta fayda var.
  • yeniyuvam Y kullanıcısına yanıt
    akıllı nf 620 modelini tavsiye ederim
    diğer yazdığın modellerin her birisi ya hacmi farklı ya sistemi farklıdır aynı cihaz değiller
    0544-2375778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 5 Ağustos 2014; 19:32:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.