Şimdi Ara

Buzdolabı Samsung mu Sharp mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de tercihinizi Samsung'tan yana kullanın pişman olmazsınız. bahsettiğiniz buzdolabını biliyorum. Bende incelemiştim Carrefourda çok güzel bir ürün. Siemens buzdolabı konusunda pek iyi değildir. ayrıca Samsung Kore malıdır, iyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle16

arkadaşlar bugün bende kararsız kaldım
    siemens-arçelik-samsung baktık,açıkcası en çok kafama samsung yattı arçelik hemen elendi
    1900 ytl samsung ,2000 ytl siemens ümit karanın reklamında oynadığı
    samsung carrefourda üstelik mikrodalga hediyeli ,açıkcası burda samsunga çin malı muamelesi yapanlar olmuş samsung sadece ar-ge çalışması için buzdolaplarına milyonlarca doları yatıran bir firma ,tek düşüncem servis ve yedek parça yinede samsung alıcam galiba

Bence de Samsung'a öncelik verin.Siemens'in yeni A+ modelinde iç tasarımını çok kullanışlı yapmışlar,dışı da hoş ama kalitede Samsung'un yanından geçemez.Öncelik Samsung olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: leventalpsal

quote:

Orjinalden alıntı: ege45

Siz boşverin Samsung u Sharp ı. Buzdolabında yanıbaşınızda koskoca bir dev var. Arçelik..

Evet ben arçeliği ve vestelin büyümelerinden dolayı çok mutluyum. (Kendi firmalarımızla dalga geçip yabancı markaları gereksiz yere yüceltmek kendimizle dalga geçmektir bence) Ülkemizin beyaz eşya konusunda iki tane dev firması var, gurur duymalıyız. Çünkü o firmalar bizim ülkemizin firması, çalışanı bizim insanımız, mühendisi bizim mühendisimiz. Onlar çalışıp üretip yurt dışına mal sattıkça vatanımızın güçlenmesine katkıda bulunuyorlar...

onlar ne üretiyorlar bir bir yazında bizde bilelim ha montaj diyorsanız evet montaj iyimi hayır

siz dünyadaki bu konuda uzman olmuş markalara burun kıvırın,o şahane büyük dediginiz markalar parçaları birleştirmek için nereden alıyorlar,onlardan o zaman siz onlarıda almayın,nede olsa gereksiz yere yüceltilmiş dandik ürün onlar

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle16

arkadaşlar bugün bende kararsız kaldım
    siemens-arçelik-samsung baktık,açıkcası en çok kafama samsung yattı arçelik hemen elendi
    1900 ytl samsung ,2000 ytl siemens ümit karanın reklamında oynadığı
    samsung carrefourda üstelik mikrodalga hediyeli ,açıkcası burda samsunga çin malı muamelesi yapanlar olmuş samsung sadece ar-ge çalışması için buzdolaplarına milyonlarca doları yatıran bir firma ,tek düşüncem servis ve yedek parça yinede samsung alıcam galiba

Carrefour'da satılan Samsung modeli/modelleri hangisi yazabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Izzet

http://www.anadoluelektronik.com.tr/urun_detay.php?prodID=296
  • quote:

RT58KAEW modeli var şu anda Carrefour'da.Fiyatı da 1899YTL.A sınıfı su pınarlı,dijital

http://www.samsung.com/tr/products/Refrigerator/topfreezer/rt58kaew.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Ben de bize kazık atmalarından çok rahatsızım.Buradaki fabrikalarını kapatarak Çin'den mal getirip insanlarımıza Türk malı diye yutturmalarından rahatsızım.Yurtdışındaki elin adamına bizden çok daha ucuza mal satmasından rahatsızım,kalitesizleri bize,kalitelileri avrupaya yollamalarından rahatsızım,çok daha kaliteli ithal mallarla fiyatlarının aynı,hatta çoğu zaman daha yüksek olmasından rahatsızım.Çin'den parça getirip Türkiye'de montajını yaparak Türk malı demelerinden rahatsızım.Kısacası istisnalar hariç Arçelik ve Vestel beyaz eşya benim evimden içeri giremez.Ben kazıklanmayı sevmiyorum.Sevenler buyursun alsın.

Size maalesef katılıyorum.

Samsung'un Sharp'tan daha iyi olduğu iddialarını görünce biraz araştırdım ve görünen o ki Samsung bu konuda Sharp'tan iyi!
    Gümüş iyon üreteci sayesinde hiç ozon üretmeksizin besinlerin uzun süre bozulmamasını sağlayabildiklerini iddia ediyorlar!
    Ayrıca, sanırım R410 gazı kullanıyorlar! Yani, doğa dostu bir ürün!
    İddialar ve bilgiler doğru ise Samsung Gümüş serisi şimdiye kadar gördüğüm en iyi ürün grubu haline gelir.
    Ürünü kullanan varsa fikirlerini öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 30 Mayıs 2007; 19:03:14 >

• Size katılıyorum ama burada bazı insanlar ürünü araştırmadan ezbere laflarla karşı çıkma yarışı halindeler.Önceden de söylediğim gibi fiyat,performans ve kaliteyi ele aldığınızda Samsung şu an piyasadaki en iyi buzdolabı.
  • Samsung.
  • Arkadaşlar Samsung ve Sharp ikisi de iyi buzdolapları.

Sharpın artıları:
    -Fiyatı ucuz

Samsungun artıları:
    - Fiyat uygun(diğer markalara göre)
    - A sınıfı
    -Yılllık 500 kWh, günlük 1,38 kWh enerji tüketimi
    -Dijital kontrol
    -Günlük 15.5 kg dondurma kapasitesi
    -Su sebili
    -Beyaz deri yüzey

Sharp Samsung dan yıllık 30-35 YTL civarı fazla elektrik yakıyor(Smasungu 500 Sharpı 730 aldım). 10 senede 300 milyon fazla eder. Samsunga verdiğiniz 300 milyon fazlalığı( Sharpa kıyasla) çok rahat çıkarırsınız. Böylece fazladan diğer özellikler de elinizde olur (su sebili-dijital kontrol gibi)

10 seneden daha fazla kullanırsanız kendi fiyatı+ elektrik sarfiyatı maliyeti Sharptan daha az olur.

Ben Teknomixden RT 58 KAEW i 1550 ye aldım peşin. Şu an 1600-1650 civarı alınabilir sanıyorum. Carrrefour fiyatı bence çok fazla.

Ayrıca benim spotçularda gördüğüm Sharplar Tayvan değil Tayland üretimi.

Yani anlayacağınız bence
    1-Samsung
    2-Sharp

Herkese buzdolabı seçiminde kolay gelsin. Ben bildiklerimi yazdım, herkes istediğini-sevdiğini alır. Konuyu germeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 1 Haziran 2007; 9:22:40 >

• Pardon dediğiniz gibi Tayvan değil,Tayland.Mesajları düzelteyim tekrar özür dilerim.
  • İnternetten siparişi vermeye gerek yok.Bu alet ( küf sistemli olan ) kanyondaki teknosada vardı (en azından 2 ay önce vardı ).Gidip görebilirsiniz.Biz 2 ay önce aynı dolabı aldık.O zaman bayağı araştırmıştık.En son gidip tahtakalede altın handan aldık.O zaman fiyatı küf sistemli olan peşin 1.350 ytl, küf sistemsiz olan peşin 1.250 ytlydi.
    quote:

Aslında Sharp ı yakından inceleme fırsatım olmadı
    Samsung'u inceledim, özellikle deri görünümlü dış kaplaması çok hoş
    Piyasada başka hiçbir markada görmedim bunu
    Ayrıca Sharp satan mağaza yok galiba, hiçbir yerde bulamadım
    İnternetten sipariş vermek gerekecek
    Ama Sharp'ın iç hacmi daha geniş ve fiyatı daha uygun
    Anlayacağınız kafam karışık bu konuda
    Teknik özellik ve kalite bakımından Samsung daha önde,
    fiyat ve hacim olarak ta Sharp önde

• @ Izzet

yukarıdaki karşılaştırdığınız her iki dolapta alınabilecek ve evinizde gönül rahatlığıyla kullanılabilecek dolaplar..Hangisini alsanız pişman olmazsınız..Ben de araştırmalarım sonucunda sharp ve samsung'un piyasada ki diğer dolaplardan fiyat/performans olarak daha iyi olduklarına karar verdim ve Sharp aldım..Biraz daha bütçem olsaydı Samsung alırdım Ama Sharp'ta yabana atılmayacak kadar iyi..İçim rahat pişman olmadım hiç bu yüzden memnunum..Ancak söylemek istediğim şu dolabı almadan önce birçok yeri gezdim ve şunu gördüm büyük mağazalar ve Carrefour gibi alış veriş merkezlerinde ürün fiyatları abartılı şekilde pahalı..Benim önerim spotçulara bir bakmanız aynı ürünü çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz..Bazı ürünler 200-300 Lira farkedebiliyor..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocék -- 8 Haziran 2007; 13:01:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.