Şimdi Ara

Buzdolabı su pınarı bağlantısı hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung RSH5UUPN1 modeli su pınarlı gardrop tipi buzdolabını almayı düşünüyorum.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/side-by-side/RSH5UUPN1/XTR

Tasarımı ve özelliklerine göre fiyatı gayet makul geldi bana. Ancak su pınarı ile ilgili soru işareti var aklımda. Samsung ve diğer marka satıcılarıyla yaptığım görüşmelerde iki seçenek olduğu söylendi;
    -Damacana kullanımı için flojet(farklı markada alınabilir ama sanırım kaliteli olanı bu) marka damacana pompası taktırmak.
    -Şebeke suyuna bağlamak. Şebeke suyu filtrasyonu için dolabın sistemi yeterli gelmeyecektir diye düşünüyorum. Bu durumda su arıtma sistemi bağlamak gerekiyor. Su arıtma işine de girme konusunda çok tereddütteyim. Pek bir bilgim de yok açıkçası. Forumda su pınarı montajı ve kullanımına ilişkin pek bir bilgi yok.

Sonuçta her markanın su sebilli modelleri var ve bu hemen hemen tüm modeller için bu durum geçerli. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını alabilirsem sevinirim. Hangisi daha sağlıklı ve sorunsuz olur?

• Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Damacana'dan kullanım için flojet ya da benzeri pompa kullanan var mıdır? ya da farklı bir önerisi olan?

Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qezo

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Damacana'dan kullanım için flojet ya da benzeri pompa kullanan var mıdır? ya da farklı bir önerisi olan?

Tşk.

Flojet pompanin 12V olan modelini alsak evde kullanabilir miyiz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolabının sebilini kullanmak için 4 yolunuz var
    1- flojet alıp damacanaya bağlayabilirsiniz.
    2-sebilli gardrop buzdolabı için su filtresi var bu filtre ile şebeke suyuna da bağlayabilirsiniz.( Nereden temin edilebileceği ile ilgili bilgi verebilirim)
    3-su arıtma cihazı pompası ,adaptör ve yüksek basınç sivici kullanarak kendiniz sistem oluşturabilirsiniz.
    4-tezgah altı recerse osmos filtre alarak buzdolabına bağlattırabilirsiniz.
  • Merhaba,

Öncelikle bilgi için teşekkürler.

-Araştırdığım kadarıyla Flojet pahalı ve güven vermeyen bir sistem. Satan bazı yerler garanti bile vermiyor. 2 sene sonunda arıza yaptığında çöp olur.
    -Buzdolabının içinden bir filtre çıktı zaten ama bu kesinlikle yetmez dedi servis. İzmir deyim. Malum sular çok kireçli.
    -Su arıtma cihazı da almak istemiyorum.

3. öneriniz aslında tam benim işimi görecek şey. Ama çok fazla eğilemedim bu konuya. Sonrada yaza doğru bakarım birçaresine demiştim. Bu sistemi nasıl oluşturabiliriz. Biraz detay verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.