merhaba arkadaşlar, kısmetse bayram sonu düğünüm var ve buzdolabı ile bulaşık makinası alacağım bu ikisinden hangisini önerirsiniz.diğer markalarda iyidir elbette ama doğunun ücra bir yerinde görev yaptığımdan servis sıkıntısı yaşamak istemiyorum. buz dolabında özceliğim iç hacim ve sağlamlık. bulaşık makinasında arçelik tercih etmedim.dolaplar arasında 300TL var.arçelik normalden çok daha ucuza gelecek 2200 tl bosch da 1950 tl. ama öncelik fiyat değil kesinlikle uzun ömürlü kullanışlı olsun istiyorum. arçeliğin extradan çok özelliği boschunda kalitesi ortada..tavsiyelerinizi bekliyorum buz dolabı olarak ARÇELİK 5847 NF NO FROST BUZDOLABI http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-5847-NF.html
kardes arcelik ve bosch hem pahalı hem de sharp kadar iyi değildir. formu takip ediyorsan sharp formda efsanedir. plase samsung. servis ağının yaygın olması sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. servislerin çözüm üretmesi önemli olan. genelde servise giden beyaz eşyadan hayır gelmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme