Şimdi Ara

buzdolabı tavsiyesi? (1300-1800 tl arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, 15 yıllık arçelik buzdolabının üst üste sorun vermesi nedeniyle buzdolabı almaya karar verdik, nerde araştırsam samsung, bosch servisleri hakkında kötü yorumlar var.
    mutfakta buzdolabı için alan pek geniş olmadığı için genişliği 70cm olacak maksimum,
    bütçemiz 1300-1800 arası, taş çatlasın 2000, tavsiye ettiğiniz, uzun süredir incelediğiniz modeller var mı acaba? birkaç gün içinde halletmemiz lazım çünkü,

• LG nin dolaplari mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    hocam var mı kullandığınız veya olumlu yorum duyduğunuz modeli? hemen inceleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

hocam var mı kullandığınız veya olumlu yorum duyduğunuz modeli? hemen inceleyelim

Hepsi güzel model ayrimi yok olcunuze butcenize uygun hangisi varsa onu alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle artık vaktı gelmıs 15 sene gayet uygun bır zaman bırazda teknolojıyı yakalamak lazım )))
    http://www.tamsaatinde.com/GTE-14-LS-KARGO-590,PR-654467.html
    bu urunu ıncelemenızı onerırım 67 cm genıslık ve butcenızı asmayan hemde dunyanın en ıyı markalarından bırı samsung, vestel, lg vs vs gibi urunler ıle cok kıyaslama yapmayınız ya arcelıkte kalın yada bıraz ust duzey urunlere bakın zaten fıyatlar sısırme degıl artık
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle Vestel bze xl 3303 modeli
    1700 tl ye alırsın
    540 litre 70 cm eni var
    05442375778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 9 Ocak 2014; 11:56:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde dolap almam lazım ama aşağıdaki modeli buldum acaba nasıldır ?

Siemens KD46NVI20N A+ 401 Lt NoFrost Çift Kapılı Buzdolabı
  • Araya ıvır zıvır girdiğinden benim dolap değişim işi bahara kaldı.
    70 cm. eninde ve 75 cm. derinliğinde derin donduruculu bir dolaba benimde ihtiyacım var. No Frost da olabilir.

Geçenlerde 25 senedir buzdolabı tamirciliği yapan bir arkadaşıma dolap hususunu danıştım.
    Bana Bosch'ların sorunlu olduğunu, tercih konusunda Arçeliğe yönelmem gerektiğini söyledi.
    Kendisiyle telefonla konuşmuştum bir ara fırsat bulursam dükkanına gidip yüz yüze görüşmek istiyorum, bakalım ne diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

Araya ıvır zıvır girdiğinden benim dolap değişim işi bahara kaldı.
    70 cm. eninde ve 75 cm. derinliğinde derin donduruculu bir dolaba benimde ihtiyacım var. No Frost da olabilir.

Geçenlerde 25 senedir buzdolabı tamirciliği yapan bir arkadaşıma dolap hususunu danıştım.
    Bana Bosch'ların sorunlu olduğunu, tercih konusunda Arçeliğe yönelmem gerektiğini söyledi.
    Kendisiyle telefonla konuşmuştum bir ara fırsat bulursam dükkanına gidip yüz yüze görüşmek istiyorum, bakalım ne diyecek.

Dolap konusunda herhangi bir gelişme var mı ?
  • konuya yazmayı unuttum. arçelik aldık yine 10 sene daha rahat götürür. 10 taksit 2000 Tlye geldi, çok memnunuz
    http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-5276-NFIY-A---Buzdolabi.html
  • Arçeliğin dondurma makineli bir modeli var onu alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.