Şimdi Ara

Buzdolabı ve çamaşır makiansı seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BUZDOLABI SAMSUNG 59EWEW 1199 ELEKTROWORLD
    Ç.MAKİNESİ PROFİLO 7KG 800 DEVİRLERİ TAVSİYE EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

BUZDOLABI SAMSUNG 59EWEW 1199 ELEKTROWORLD
    Ç.MAKİNESİ PROFİLO 7KG 800 DEVİRLERİ TAVSİYE EDERİM

Merhaba,

Bilgi için teşekkürler,

Buzdolabı için 62 ZS.. beyaz olan kombi modeli almayı düşünüyorum.

Çamaşır makinasında ise Profilo 1000CTR - 1000 PTR - LG nin 1000 TL altındaki modeline bakıyorum. Sizce bu seçimler nasıl olur.
  • Bosh marka beyaz eşyalar çok iyi fakat ,LG 'nin bir modelini gördüm internette özellikleri çok iyi ama fiyatı 2.000 civarı 11 kilo yıkama kapasitesine sahip bir makinaydı ama isterseniz kendiniz bir bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Samsung RL62ZBSW modeli görünüm olarak gerçekten çok güzel. Harika bir beyazı var...

Bende geçenlerde aldım 6 taksitli çok beğendim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake78

Samsung bu forumlarda f/p açısından en başarılı buzdolabı üreticilerinden birisi. Ancak ben de kalitesinin LG ve Bosch/Siemens seviyesinde olmadığını düşünüyorum. Ancak fiyat konusunda daha uygun olduğu için size hitap ediyorsa genel kanı iyi olduğu için alabilirsiniz derim.

Ben ise dediğim gibi forumlarda buzdolabı olarak beğenilmese de kalite olarak beğendiğim Bosch KGN 57P01 modelini aldım, artık sorun çıkacak mı yaşayıp göreceğiz :)

Çamaşır makinesi olarak da Alman üretimi Bosch/Siemens/Profilo yada üst model LG'den şaşmamak gerekir düşüncesinde olarak, yine Bosch WAS20763 aldım. Bu forumlarda da oldukça popüler, yük sensörü olması sebebiyle sanırım.

Merhabalar,nasıl KGN 57P01 modeli sorun çıakrdı mı? bende almayı düşünüyorum,evlilik arifesindeyim....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.