Şimdi Ara

BUZDOLABI Vestel mi Samsung mu? (LÜTFEN ÖNERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Lgyi servisi iyi diye tercih edecekseniz yanılırsınız. Lgnin de servisi gayet kötü. Mahalle arası tamirciler gibi aynı.
    40 katır mı 40 satır gibi bir durum yani.

Büyük şehirlerde gayet iyi hızlı hocam..Gecen LG buzdolabı aldık amcama 2 saate servis kurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    kurmada hızlı olabilirler. ama sorunla karşılaştığınızda işi yokuşa sürmek için elinden geleni yapıyorlar. profesyonellikle alakaları yok.

LG'den çöp almam başıma gelenlerden sonra.

http://forum.donanimhaber.com/m_51556495/tm.htm
  • Teşekkürler arkadaşlar lg gerçekten iyi eger kampanya olursa hemen alacagim olmadi samsung düşünüyorum tabiki hala araştırıyorum bilgiler için hepiniz sagolunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg kullanıyorum gayet güzel nazar değmesin tavsiyede ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

İkiside değil LG alin
    http://m.teknosa.com/urun/beyaz-esya/lg-gr-b802gspw-600-lt-buzdolabi/115010510

Merhabalar bende lg nin şu modeline baktım siz tecrübeli bir arkadassiniz acaba bu model için ne dersiniz arkadasa önerdiğiniz modelden farkli kod olarak farki var mi acaba LG GR-M762GVHW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 13 Kasım 2014; 11:56:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

İkiside değil LG alin

Merhabalar bende lg nin şu modeline baktım siz tecrübeli bir arkadassiniz acaba bu model için ne dersiniz arkadasa önerdiğiniz modelden farkli kod olarak farki var mi acaba LG GR-M762GVHW

Benim dediğim cihazla kalite farkı yok ama benm dediğim su pınarlı ve inox

• quote:

quote:

quote:

İkiside değil LG alin

tamam hocam çok sağolun iyi akşamlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkiside değil LG alin

tamam hocam çok sağolun iyi akşamlar

Siz sagolun iyi aksamlar sizede

• Arkadaşlar araştırmalarım sonucu karar verdim ve model olarak Samsung rt53h6360ww modelini aldım, üründen çok memnunuz şu anda 7 yıla uzattım garantiyi ayrıca 10 yıl da kompresör garantisi var zaten 550 litre hacim de gayet yeterli eğer isteyen olursa incelemesini yapabilirim yada sss ler paylaşabilirim

• Samsung da yedek parça ve servis sorunu baya sıkıntı
    Seçeneğim ikisi ile sınırlıysa vestel alırdım,ama vestelde gürültü seviyelerine dikkat bi fan var gündüz farkedilmese de,gece aha gene çalışıyor diyosun
  • Güle güle kullanın
  • Samsung sorun olacağını zannetmiyorum müşteri hizmetleri çok ilgiliydi hemen servisi kurulması için yönlendirdi,Yedek parça sıkıntısı varsa onuda bir zahmet koca sirket kendisi düşünsün 7 sene garanti var zaten inşallah memnun kalırız

• Biraz geç oldu ama şahsi fikrimi söyleyeyim;

Ben 2006 yılından beri Vestel kullanıyorum. 2006'da aldığım WMK-800 serisi o dönem optional washing teknolojisi sebebiyle fabrika çıkışı sıkıntılı yani hatalı üretilen seri imiş. 2009-2010 civarı makine saçma sapan çalışmaya başladı, servis çağırdım. hatalı üretilen model olduğundan 2010'da değişim yaptılar. 2010'da gelen Vestl çamaşır makinesini halen sıkıntısız kullanıyorum. Vestel'in buzdolabını 3 senedir kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.

Samsung dersen monitor hariç hiç bir ürününe güvenmiyorum. 2008'de aldığım lcd samsung monitoru halen kullanıyorum. Onun dışında aldığım Samsung'un bütün ürünleri arızalı veya sorunlu çıktı. Kısacası farklı konularda çalışmak yerine bildiğin konuda çalışmak en iyisidir. Bosch ve Siemens bu dediğimden hariç tutuyorum.

Bosch, siemens, electrolux, miele, Hotpoint gibi firmaları tavsiye ederim.

Bir de satış sonrası servis olayına bak.

Arçelik ve Beko'ya hiç bulaşma. Çünkü ürün kalitesine göre yüksek fiyatları var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.