Şimdi Ara

Buzlu zeminde yalpalayan aracı yolda tutmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aslantürk60

ne deyim ki size tanımadan cahilde yaptınız beni

tecrübeniz varsa yazın yoksa zahmet etmeyin.

Hava 8 10 derece civarı 400 km yol gece sürüşü yolun hiçbir yerinde buz yok bir yerde sıkıntı var şimdi tüm yolu düşük hızla 50 60 la gidince mi cahil olmaya cam birde o hızlarda araç kaymaz mı çok bilgili arkadaşım

Sence 8-10 derecede buzlanma olabilir mi ? anlattıklarında tutarsız yanlar var. önce diyorsun buzlanma vardı şimdi diyorsun 8-10c neredeyse mayomu giymiştim aslında denize gidiyorduk falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim şey o sıcaklıkta buzlanma olmaz diye o hızlarda gidiyordum cahilce değil sürüşüm zaten kayma başlayınca ilk önce anlayamadım gece sürüşü diye belirtmiştim cahilliğime! verin ha bir ihtimal yolda yağ yada başka kaygan bişeyde olabilir önemli olan burda kayma esnasında ne yapılacağı sorusu araç şoförünün cahilliği değil

8 derece hava sıcaklığında yolun bazı kesimlerinde buzlanma olabilir mi ? bunuda cahil olmayan meteroloji mühendisi arkadaş yada siz cevap verebilirsiniz ben cahilliğimden bilermiyorum

ayrıca mayomla sahilede gitmiyordum aman Allah'ım ben ne sormuşum siz nasıl cevaplar vermişsiniz bilginiz yoksa fikriniz olmasın yazdıklarınızı gereksiz yere okuyarak değerli forum üyelerinin vaktini çalıp hakka giyiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonOsmanlıveİslamMuhafızı

90 ile buzlu yolu iniyorsanız afedersiniz ama haketmişsiniz. Soğuk havalarda 70 km/h geçmemeye çalışıyorum. Genel de 50 km/h ile giderim. Siz de öyle yapın.

uzun yolda 50 km çok zor. düşün istanbuldan adanaya gidiyorsun. yol geçmez.
  • Hocam aracın arkası kayarsa hangi yöne kayıyorsa tam aksi yönde direksiyonu çevir ama aynı açıyla olmasına dikkat et bu durumdayken hafif gaz verebilirsin ancak eğer fazla kontra verirsen bu sefer ters tarafa bir moment oluşur savrulursun yumuşak hareketler gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.