Şimdi Ara

Bwm e30 kasa alıcam yardım / bilgi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar e30 kasa bmw almaya karar verdim uzun araştırmalar sonucunda en makul o gözüktü 10 15bin lira arası(arka çekiş olması beni cezbediyo :)) Hem uzun yol yapmak için hem de gençlik hevesi olduğundan e30 almaya karar verdim. Sunroof deri, koltuklar ve 4 cam otomatik olması da cabası.

Model olarak tavsiye edeceğiniz şu modeli daha iyi dediğiniz var mı ? 3.16 mı 3.18 mi almalıyım ? Aldıktan sonra bana ne gibi masraflar/sorunlar çıkarır. Uzun yolda beni yolda bırakma olasılığı nedir. (İstanbul/Hatay arası gidip gelme durumu olabilir) En önemlisi almadan önce ve aldıktan sonra gösterebileceğim arabadan anlayan bir usta. Bildiğiniz, güvendiğiniz e30 ustalara ulaşmamda bana yardımcı olursanız çok makbule geçer . İstanbul içi benim için daha uygun ama psikopatlık var Ankara'ya kadar giderim :).

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Çok fazla bilgi sahibi değilim ama 87' 3.16 kullanıcısıyım bildiğim kadarıyla e30'un uzun yolda en iyisi 3.18i modeli. Performans almak istiyorsan da 3.25i,
    Şehirler arası yolculuk bu araçla biraz tuzlu olabilir performanslı bi araç olduğu için bir japon arabasından (mazda suzuki gibi) çok daha yakıt tüketebilir tabi bu durum km motor bakımına göre değişkenlikte gösterebilir, dediğim gibi çokta bilgi sahibi değilim bende bilgi edinmeye çalışıyorum. Benim aracım komple restorasyon oldu ve olmaya devam ediyor maslak ta dükkanımız var babam kaportacı kaporta ile ilgili problemi olursa alacağın arabanın yardımcı oluruz olmaya çalışırız, dilersen gelip görebilirsin benim aracıda. 3.18i tercih etmeni öneririm 90 model üstü :)
  • Dostum bence 15 lira kadar butcen varsa ve ozellikle 4 kapi arac istiyosan o rakamlara e30 yerine 36 kasa 3.18i lere bakabilirsin tabiki secim senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.