evt arkadaslar malesef bugun sabh işe gıtmeden once gırmek ıstedıgım charıma gırdım ve sok oldum charım soyulmustu bu kendını bı b*k sanan hackerların allah belalarını versın s.r.fsızler
geçmiş olsun bende charım spyuldu ama öle sandım adam içine 200 aktarıp bana öle verdi
Peki Hacker Olanların Allah Belasini Versin Diyorsun
Peki Sende Hic Suc Yokmu ?
Bende Hacker Grubuna Giriyorum Ama Oyunda Değil
Eğer İstersen Bazı Seyleri Kendinde Ara
Mesela Bir İnternet Sitesi Hacklenecek Ve Bu Sitede Sana Ait
Hacklenme Sebebin Sitedeki Adult Xxx Konularından Dolayı
Ve Oyunda Hacklenme Sebebin İse Senin İndirdiğin Dosyalardan Kaynaklanıyor
Neymis Frabs Veya B*t Programlari...
Biraz Bu Sekilde Sorunları kendimizde De Arasak Daha İyi Olacak Bence
Baskalarıda Bu Konu da Suclu Ama En Buyuk Suclu Olan Biziz Aciklamamdan Dolayi Bana Kızdıysan Özur Dilerim Ama Bu Konularda Daha Dikkatli Olmalisin
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Peki Hacker Olanların Allah Belasini Versin Diyorsun
Peki Sende Hic Suc Yokmu ?
Bende Hacker Grubuna Giriyorum Ama Oyunda Değil
Eğer İstersen Bazı Seyleri Kendinde Ara
Mesela Bir İnternet Sitesi Hacklenecek Ve Bu Sitede Sana Ait
Hacklenme Sebebin Sitedeki Adult Xxx Konularından Dolayı
Ve Oyunda Hacklenme Sebebin İse Senin İndirdiğin Dosyalardan Kaynaklanıyor
Neymis Frabs Veya B*t Programlari...
Biraz Bu Sekilde Sorunları kendimizde De Arasak Daha İyi Olacak Bence
Baskalarıda Bu Konu da Suclu Ama En Buyuk Suclu Olan Biziz Aciklamamdan Dolayi Bana Kızdıysan Özur Dilerim Ama Bu Konularda Daha Dikkatli Olmalisin
KArdesım bıras haklısın işten yenı geldım anca cvp yazabılıorum kusura bakmada arkadasım 1.cısı ben b*t kullanmıom 2.cısı sıtelere fılan gırmıodum ama anlamadım nasıl soyuluo
abi bot yada başka bişi kullanmadan soyulması aberst olur bence sen biraz düşün son zamanlarda indirdiğin şeyleri
garip bi durum..
sen zeusta oynuodun dimi bende ordayım geçmiş olsun ne dielim bizim de char soyulmuştu
hiç bişey indirmediysen illegal biri sana exchange ile veya party ile keylogger atmıstır
hakkaten ilginç
ahahaha pt ile keylogger 2 senedir oynuom ilk defa duydum
quote:
Orjinalden alıntı: _deadmaster
hiç bişey indirmediysen illegal biri sana exchange ile veya party ile keylogger atmıstır
Partyden Değilde ExchangeDen Olabilir Bi Ara Öyle Durumlar Vardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme