Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zafer üstadım zahmet olmazsa birde TRabzonspor Teması yapabilirmisin lütfen resim koymuyacağım yaparsan en güzelini seçeceğini düşünüyorum uzman sensin nede olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami
    Zafer üstadım zahmet olmazsa birde TRabzonspor Teması yapabilirmisin lütfen resim koymuyacağım yaparsan en güzelini seçeceğini düşünüyorum uzman sensin nede olsa..

Evet TS teması da istiyoruz mümkünse ...
  • Butterfly çok hoş,emeğine sağlık..
    Telefonun müzik telefonu olduğunu hissettiren temalar da bekliyoruz Böyle arkaplanda büyük hoparlörler,ses dalga efektleri flan
  • Zamani geldikce hepsi olacak arkadaslar...
  • bjk temasından bjk ile ilgili şeyleri çıkarıp ikonlara uygun arkaplanlar bulup tema yaparsan tadından yenmez.
  • Aklimda onu yapacam zaten su feneride yapiyim bisure takim temalarina ara vermek zorundayim.
  • en güzeli takım temalarıyla çok uğraşma genele hitap eden temalar daha güzel olur bence
  • = Önce bi Fenerbahçe teması yapta sana zahmet sonra genele hitap edersin
  • Fener bahce temasinin son rutuslarini yapiyorum bugun biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715
    Fener bahce temasinin son rutuslarini yapiyorum bugun biter...

eyvallah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Butterfly çok hoş,emeğine sağlık..
    Telefonun müzik telefonu olduğunu hissettiren temalar da bekliyoruz Böyle arkaplanda büyük hoparlörler,ses dalga efektleri flan

@zafer715 fazla yüklendik biliyorum ama bence böyle birşey harika olacaktır.
  • quote:

Fener bahce temasinin son rutuslarini yapiyorum bugun biter...

beklemedeyiz kardeş.
  • benim senden bi ricam var paylaşımların çok güzel tebrik ederim seni

öncelikle ana ekrandaki şeffaflığı bu şekilde yapabilirmisin
    bu horizon black teması ana ekranda seçenekler - düzenle deyince ekran bu şekilde şeffaflaşıyo ve çok güzel bunu uygulayabilirmisin

bide bu horizon black temasını default bırakıp ikonlar değişmeden sadece altbardaki maviyi ve seçmek için dokunduğumuzda oluşan yeşil rengi dahada net hoş bi şekilde düzenleyebilirmisim (mavi ve yeşil olcak yine değişiklik olmucak)
    bu temayı bu şekilde düzenlesen gerçekden çok hoş ve kullanışlı bi tema olur ikonlar default olduğu için telefonu yormazda
    şimdiden teşekürler,fenerbahçe temasınıda bekliyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 14 Ocak 2011; 13:02:14 >
  • Basit bisey soyledigin sey senin icin yaparim ama temalarima dahil etmem cunku biseyi yok cok basit bi tema
  • aslında bu temayı herkes çok sever ve kullanır dediğim şekilde mavi ve yeşil renkde daha canlı bi renk uygulayıp ana ekranıda resimdeki gibi şeffaflaştırırsan herkes kullanır
    yinede sen bilirsin tabi ama benim için bunu yapacağını söylemen bile yeter çok teşekür ederim önemsediğin için eyvallah
  • Ersin boz arkadasim secenekler kizmindaki yesil renk dedigin yeri pain ve benzeri photo shopta olabilir yesil olan kismin uzerine olusacak yeni temanin nasil bi renkte olacagini resimleyip gonderebilirmisin? Screen snaptan menyu cek o yesil dedegin ve baska hosuna gitmeyen kisimlari paintten yada photoshoptan degistir ve upload et bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Butterfly çok hoş,emeğine sağlık..

@zafer715 fazla yüklendik biliyorum ama bence böyle birşey harika olacaktır.

Eminimki arkadaşta sıkılmadan yapıyor bildiğim bir iş olsa bende yapmak isterim..

• quote:

Ersin boz arkadasim secenekler kizmindaki yesil renk dedigin yeri pain ve benzeri photo shopta olabilir yesil olan kismin uzerine olusacak yeni temanin nasil bi renkte olacagini resimleyip gonderebilirmisin? Screen snaptan menyu cek o yesil dedegin ve baska hosuna gitmeyen kisimlari paintten yada photoshoptan degistir ve upload et bana

Aslında istediğim tema Nokia 3^ Fantasy by Pascalin'nın sadece menü arkaplan resmi beyaz değilde mat siyah olucak ana menü düzeni gösterdiğim resimdeki gibi şeffaf olucak ikonlarda default olucak orjinal ellenmemiş (telefonu yormaması için)
    Bu temadaki renkler çok canlı ve güzel mesela alt bar mavi ama efektli ortaya doğru açık mavi sen anlarsın ne demek istediğimi
    Arama ekranı ve mesaj yazma yeri resimdeki gibi olmasına gerek yok oda mat siyah olabilir sen nasıl uygun ve kolay görürsen
    Resimlerle konuyu kirlettim sen bak istediğin zaman silerim resimleri başka temanında reklamı olmasın
    Şimdiden teşekür ederrim uğraştığın için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 14 Ocak 2011; 13:03:36 >

• Hacı isteğimizi geri çevirmedin teşekkür ederim bjk teması için bu arada yeni çalışmalarınıda bekliyoruz.
    Yalnız hacı c6 v42 kullanıyorum rehbere girilmiyor bu temayı ayarlayınca bjk temasını ve ikonlar eksik görünüyor düzeltirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba3232 -- 14 Ocak 2011; 18:10:50 >
  • kullandigin cfw ile arkadasim iconlarin standart bi icon ismine sahip olmamasindan dolayi o sorunu yasiyosun. Gps diye bi icon yok. Nokiada haritalar ve Yer var diger iconlarida duzeltirim tamamdir. ben sunrise v52 kullaniyorum suan iconlar fulldur. yinede senin icin ana ikonlara bi el atiyim. diger iconlarda sorun yoktur sanirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.