Şimdi Ara

By DestinaTR DARK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hem Qt hemde carbide kullaniyorum. Qt yi yeni baslayanlar icin tavsiye etmem cunku full code ile calisiliyo. o yuzden carbide ui 3.4 theme edition sizin icin idealdir. yardimci olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 7 Ocak 2011; 1:22:37 >
  • @zafer715

Ben size güzel resimler upload edeceğim haftasonu.Temalara eklersiniz.
  • Bu daha hoş.
  • Arkadaslar temalarim symbian^3 uyumlu degildir yani c6-01 , N8 tarzi o telefonlarin icon formatlari farkli oldugu icin gorunmeyecektir. Begenilen temalar icin symbian^3 kullanicilari istek verirlerse tema symbian^3 icinde upload edilecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 7 Ocak 2011; 1:51:18 >
  • bakalım ne zaman cıldırcak :))

emeğin için tesekkürler:)
  • bu temayı kullanmaya başladım ve bir kaç rahatsız edici kısmı var mesaj yazarken ve menülerde yazı karakterlerinin rengi arka fon ile içiçe giriyor buna bi düzenleme yapabilir misn?
  • Resim iki yari bolmeden olustugu icin siyah koyunca ust tarafta gorunmuyo beyaz koyunca alt tarafta gorunmuyo yazilar. yesil koyunca ust tarafta gorunmuyo yine mavi koyunca sirtariyo acik yesil ve sarida da sirtarma soz konusu. Dedigim gibi surekli yeni temalar ekleyecegim ve bunlardan cok daha guzel olacak
  • Birazdan yeni temami yükleyecegim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Birazdan yeni temami yükleyecegim:D

Bekliyoruz
  • Bekliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.