Şimdi Ara

By Harman AKG K511...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulaklık arıyordum media markt broşüründe AKG k511 model kulaklığı gördum ve öncedende Akg deneyimim olduğu için almaya niyetlendim gidip denedim ve akustik ses olarak çok memnun kaldım , şunu belirtiyim bu kulaklık djlik için uygun değil rahatlık konusunda yuksek bir performans sunuyor saatlerce taktıgım halde hissetmiyorum bile kulaklık oldugunu çok farketmiyorsunuz en azından bana göre 3d ses kalitesine yakın bir sesi var sonuçda akustik kulaklık teknoloji olarakda tiz middle ön planda tabiki bas çok az diyebilirim bas severlere göre uygun değil o bir kesin ben rock tarzı dinlediğim için böyle bir kulaklık arıyordum ve bass pek sevmiyorum basssız tiz kulaklık pek bulamadım en azından bu butceye , arka plandaki ses tonları rahatlıkla duyabiliyorum sesi çok yuksek gelmeye bilir ama 113 db in hakkını veriyor , kulaklık hifi zaten ben 99 tl ye aldım , amazondan almak isterseniz 40 euro kendi sitesinde tanıtım amaçlı 35 euro gibi bir fiyatı var p.tesi gunu media markt bu kualklık tekrar yukselicek suan az sayıda ben tanıtım amaclı satın alındıgı için fiyatı dusuk ama en az 160tl civarında olucaktır.Kalite olarak gayet iyi oldugunuda belirtiyim sonuçda ses sisteminden anlayanınız varsa Harman Kardon un üretimi diğer ürünüde zaten JBL dir oyuzden bu isme güvenerek alınabilecek bir ürünhttp://uk.akg.com/product-detail-2821/k-511.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedereis123 -- 10 Mart 2012; 16:52:00 >

• Tam da MM broşüründe gördüm ve google'da kulaklığı araştırıyordum. Ben de yarın gidip denemeyi düşünüyorum.
  • denetmeyebilirler adama bana kutuyu açtı denemem için yoksa teşhiri yok şuan ama netlik arıyorsan kesinlikle öneririm bass arıyorsan bulasma uzulursun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.