Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vitex

Eminim daha iyi cihazların peşindedir

Insallah.

Bakalim kismet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Insallah.

Bakalim kismet

Ali hocam merhaba nasılsınız tw9100ü nasıl buldunuz 2d 3d performansı hakkında yorum yapabilir misiniz hayırlı olsun bu arada sağlıklı günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

quote:

Insallah.

Bakalim kismet

Ali hocam merhaba nasılsınız tw9100ü nasıl buldunuz 2d 3d performansı hakkında yorum yapabilir misiniz hayırlı olsun bu arada sağlıklı günlerde kullanın

Merhaba cemo62 kardeşim, iyiyim siz nasılsınız? Daha iyileri isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Doğrusu 9100W çok süper alet gerçekten. Renklerin canılılığı ve beyaz dengesi çok iyi. 9000 düz modelde ve 9000W modelinde beyazlar (örneğin kar) mavimsi gibi görünüyordu. Yeni modelde gerçek beyaz rengi veriyor.

Epson konusunda belirtildiği gibi bu modelde görüntü daha detaylı. Ben şahsım adına konuşmam gerekirse memnun kaldım. Zaten önceki modeli satıp öyle aldım yeni modeli. Bu açıdanda çok yorucu olmadı. Bütçesel olarak.

Sistemide 7+1'e tamamlayınca daha bir şahane oldu.

• Ali abi yoksa Dynaudio Contour falan mı geliyor
  • Teşekkürler ali hocam iyiyim ben de sevindim ben sony hw50es ya da epson9100 düşünüyorum haziranda düğünden sonra ikisinden birini alacağım nasipse, perde olayını daha önce konuşmuştuk özel mesaj yoluyla hazır burada yakalamışken sorayım beyaz perde mi gri perde mi yoksa mat beyaz perde mi kullanıyorsunuz bir de kullandıgınız ortamın ışık alma durumu nasıl saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

Ali abi yoksa Dynaudio Contour falan mı geliyor

Belli mi olur İbrahimciğim. Kısmet diyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Teşekkürler ali hocam iyiyim ben de sevindim ben sony hw50es ya da epson9100 düşünüyorum haziranda düğünden sonra ikisinden birini alacağım nasipse, perde olayını daha önce konuşmuştuk özel mesaj yoluyla hazır burada yakalamışken sorayım beyaz perde mi gri perde mi yoksa mat beyaz perde mi kullanıyorsunuz bir de kullandıgınız ortamın ışık alma durumu nasıl saygılar

Teşekkür ederim.

Keşke bütün markaları aynı ortamda deneme şansımız olsa da hepsini yanyana üst üste dizip görüntüleri tek tek analiz etsek ama olmuyor maalesef.

Ben Specta 298*168 fixed frame 16:9 gri perde kullanıyorum. Beyaz perdelerde hafif ışık yansıdığında detay kayboluyor. Gri perdelerde bu durum daha az oluyor.
    Perdeyi Serda ile beraber araştırıp beraber aldık. Aralarda konusu geçmiştir, 2-3 ay boyunca perdeleri deneyip son kararımız bu perde oldu. Serdar'da bende çok memnunuz.

55-60 m2'lik bir salonum bu salonda iki tane orta büyüklükte bir tanede bayağı bir büyük 3m civarında pencere var. Bu pencerelere black-out perde aldım. Dışarıda ışık durumu ne olursa olsun içerisi film izlemek için mükemmel bir karanlık ortam oluyor. Forumdan bir çok arkadaş gelip gördüler.

İstanbul'da ikamet ediyorsanız bir gün misafirim olup görebilirsiniz.

• Teşekkür ederim Ali hocam nasipse birkaç ay sonra gelip görmeyi isterim tekrar iyi günlerde kullanın
  • Rica ederim.

Ne zaman müsait olursanız beklerim.
  • Panasonic projeksiyon kullanıcıları konusu.

http://resim.donanimhaber.com/m_72107791/tm.htm
  • hangi linkler sn lufubu? son 2 haftadır sadece bu gün etraflıca forumu gezdim ama her konuya da bakma imkanım maalesef olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

quote:

hangi linkler sn lufubu? son 2 haftadır sadece bu gün etraflıca forumu gezdim ama her konuya da bakma imkanım maalesef olmadı

http://www.mapleshaderecords.com/main/stereotimes.php

Burada bahsi geçen polikristalin sizin pikap sehpası ile aynı malzeme olduğunu düşündüm.

İngilizcem olmadığı için google translate de tam çeviremediği için nedemek istemişler çözemedim.

• Kuzeyin soğuk rüzgarlarına elveda bakalım yerine ne gelicek.

• Hayırlısı olsun şimdiden Primare ler vitrine çıkmış
  • Ali abi hayırdır? Ne geliyor yeni?
  • Surpriz... :)

• soğuk kuzey ülke ürünlerinden ılık akdeniz iklimine geçiş olur mu acep
  • Soğukta olabilir sıcakta. Hele bir elimizdekini satalım da, sonrası Allah kerim.
  • Primare SP32 ve A30.5 pre power,
    Paradigm Studio 100 bir çift =====> Rezerve<<
    Paradigm Monitor 7 S7 bir çift
    Paradigm Mini Monitor S7
    Paradigm CC-690
    MKSS150 bir tek
    Project 6 Perspex satılık.

İlgilenenler PM atsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 5 Nisan 2013; 15:12:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.