Şimdi Ara

BYD’nin yeni fabrikasının inşası “kölelik benzeri” koşullar nedeniyle durduruldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çin'de Uygur Türklerini köle olarak kullanıyor BYD

• Bizim şantiyelerde durum farklı sanki.Katarda dünya kupası için çalışırken binlerce işci öldü.Onu ne konuşan var ne de globalde haber yapan ama işin ucu Rusya'ya Çin e değdimi hemen haber oluyor.
    Ben işçilerin insanı şartlarda çalışmasını istiyorum.Ama medya iki yüzlü işine geleni haber yapıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru bir b.ka yaramayan heykeller yapıp bizden bir sey olmaz geyiği yapacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyanın wolswageni gelecekti şimdi yerine çin geliyormuş, yanlış yanlış yanlış avrupa gelsin wolsvagen gelsin.

• Gelsinler de TOKİ şantiyelerine baksınlar. Heryer pislik içinde. Yemekler berbat. İş güvenligi yok. Sigortasız işçi calıştiranlar var.

• DOLANDIRICI: ödemeyi yaptım, ancak ilanı sildi ve engelledi.

BYD’nin yeni fabrikasının inşası “kölelik benzeri” koşullar nedeniyle durduruldu

BYD’nin yeni fabrikasının inşası “kölelik benzeri” koşullar nedeniyle durduruldu

https://forum.donanimhaber.com/profil/13501

• Bu zalim Çinliler yıllardır Doğu Türkistan'da zulümlerini sürdürüyorlar. Haksızlığa alışkınlar. Fırsat bulsalar bütün insanlığı köleleştirirler. Çin'in ve Çin firmalarının bu yönü gözardı edilmemeli. Byd bakır ihtiyacını Doğu Türkistan'da zorla çalıştırılan, köleleştirilmiş Müslümanların çalıştırıldığı fabrikalardan temin ediyor ve batılı insan hakları örgütlerinin çabasına rağmen bundan vazgeçmediği gibi bütün insanlığı aptal yerine koyarak bunu gizlemeye çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.