NEDİYON OLM SEN CHAKAL IN YERİNİMİ DOLDURCAN GİT BU KONUDAN ÇABUK
+1
o chakalın değerini bilmediğin için öle dio ya abi sanane ya sen nie gidion adamın biri trip yapıo sen gidion yapma böyle.. forumda seviyesizler varr ancak kaçmakla kurtulamayızz forumu bırakmakla olmas tam tersi güçlerimizi birleştirip forumu temizlemeliyiz emin olum birleşirsek yaparızz
offf sendemi yaa forumda kimse kalmıo
kib.kısa sürsün ayrılman.sende iyilerden biriydin ama böyle birer ikişer gidiceksiniz sonra forumu seviyesizlere bırakıcaksınız.olmaz böyle yapmayın yaa
GOOGLE A CHAKAL_ YAZDIM SENİN GİBİSİNİ BULURUM DİYE BULAMADIM SONUÇ YOK DEDİ HÜZÜNLENDİM O ESKİ GÜNLERİ HATIRLADIM BİRLİKTE USERBAR YAPTIĞIMIZ GÜNLERİ SEN YOKSUN BULAMADIM
BİRLİKTE İSTEQ YOK MU DEDİĞİMİZ GÜNLERİ HATIRLADIM VE SENİN İÇİN TRAİNER CARD YAPTIM İSTEĞE İHTİYACIM YOK DİYE
EN KARİZMATİK POKENE RENK DEĞİŞİMİ YAPTIM MUTLU OL DİYE
Chakal belki death in seni haksız yere suçlaması dokunmuş olabilir.Ama forumu böyle seviyesizlere bırakıp gitme evet mousty +1 sana katılıyorum kardeşim sende gidersen forumdaki PİSLİKLERİ nasıl temizlicez bi düşün bu forumun sen ve senin gibilere ihtiyacımız var bu forumda birlik olmamız lazım sen tam tersine gidiyorsun kardeşim gitme be dön geri
SEN GİTME BARİ FORUMDA 10 KİŞİ BİLE KALMADI
berkuş teşk. ama birileri gitmeden akıllanmıycaklar napalım
sendemi ya bu forum iflah olmaz artık en değerli kişilerini yawaş yawaş kaybediyo
quote:
Orjinalden alıntı: kagan_fatih
berkuş teşk. ama birileri gitmeden akıllanmıycaklar napalım
Bu kadar çabuk pes edeceğini sanmazdım...
inşallah dönersin
quote:
Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr
GOOGLE A CHAKAL_ YAZDIM SENİN GİBİSİNİ BULURUM DİYE BULAMADIM
/>
SONUÇ YOK DEDİ HÜZÜNLENDİM O ESKİ GÜNLERİ HATIRLADIM BİRLİKTE USERBAR YAPTIĞIMIZ GÜNLERİ SEN YOKSUN BULAMADIM
BİRLİKTE İSTEQ YOK MU DEDİĞİMİZ GÜNLERİ HATIRLADIM VE SENİN İÇİN TRAİNER CARD YAPTIM İSTEĞE İHTİYACIM YOK DİYE
EN KARİZMATİK POKENE RENK DEĞİŞİMİ YAPTIM MUTLU OL DİYE