Cihazınızda WinterBoard Olması şart... Cydia ceya İnstalller Sayesinde Yükleyebilirsinz.
Dosyanın içnde bulunan osmyzgc klasorunu İphoneBrowser veya Wincsp programıyla cihazın içine girerek "root/library/Themes" in içine atın
Dosyanın içnde bulunan blue klasorunun içndeki resimleri İphoneBrowser veya Wincsp programıyla cihazın içine girerek "root/system/CoreServices/SpringBoard.app" nin içine atın...
Bunları yaptıktan sonra WinterBoard Uygulamasını Açıp osmyzgc'yi seçin... Batarya ikonunun yerine gelmesi için cihazı yeniden başlatmanız gerek...
Arka Plan Klasörünü iTunes ile Cihazınıza Sync edin ve istediginiz resmi duvar kagıdı yapın...
arkadasim su lockscreen e clearlockscreen temasini yuklede resim tam ekran gozuksun
ben bu konuda biraz yeniym iphone alalı 1,5 hafta oldu ne dedigin anlamadım :( screenshotlardan bahsediosun sanırım iphonenin Güç düğmesi + seçenek tusuyla cektim fotoları + bi uygulama yüklemedim sanırım sen yüklememi söylüyosun ama anlamadım :) bilmedigimden kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: FosmanB
ben bu konuda biraz yeniym iphone alalı 1,5 hafta oldu ne dedigin anlamadım :( screenshotlardan bahsediosun sanırım iphonenin Güç düğmesi + seçenek tusuyla cektim fotoları + bi uygulama yüklemedim sanırım sen yüklememi söylüyosun ama anlamadım :) bilmedigimden kusura bakma
yok estegfrullah bizde senin gibiydik bilmemek ayip degil kaidesince
demek istedigim tus klidindeyken 1.resmi tam ekran gosteren bir tema cydiada var birde vWallpaper programi var oda adindan anlasildigi gibi sb videolu wallpaper
hocam bana sadece batarya ikonunu gönderebilirmisin?
Cydia'dan Blue Battery olarak aratırsanız bulursunuz.
root/system/CoreServices/SpringBoard.app uzantısı yok bende
root/system/ yapıyorum libari var ? eksik olan bişeymi var bende?
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app olması lazım yanlış vermişsin? ben kendim buldum ama .
quote:
Orjinalden alıntı: drsehmus
Cydia'dan Blue Battery olarak aratırsanız bulursunuz.
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme