quote:Orjinalden alıntı: Heretic quote:Orjinalden alıntı: mekanikzombi en zon yazdıkımıda turk şe olarak cefir dogrusunu korelım sade inkilizşe piliyon ti mi hee ya yabançıh tilte okuyoruns o pelı beaw pelşes ders icin tesekur etım (aha artıka özel ders parası isteyemez)
quote:Orjinalden alıntı: mekanikzombi quote:Orjinalden alıntı: Heretic quote:Orjinalden alıntı: mekanikzombi en zon yazdıkımıda turk şe olarak cefir dogrusunu korelım sade inkilizşe piliyon ti mi hee ya yabançıh tilte okuyoruns o pelı beaw pelşes ders icin tesekur etım (aha artıka özel ders parası isteyemez) seni bi anlayabilsem...
quote:Orjinalden alıntı: Heretic quote:Orjinalden alıntı: mekanikzombi quote:Orjinalden alıntı: Heretic quote:Orjinalden alıntı: mekanikzombi en zon yazdıkımıda turk şe olarak cefir dogrusunu korelım sade inkilizşe piliyon ti mi hee ya yabançıh tilte okuyoruns o pelı beaw pelşes ders icin tesekur etım (aha artıka özel ders parası isteyemez) seni bi anlayabilsem... yaaa ole inkilizce pilmekle olmuyo turkcede orenmek lazım (tapi zombi şifesın te )