Şimdi Ara

Bynogame Botlar Takas Banı Yemiş İtemlerimiz gg (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhuser1337 -- 26 Ağustos 2018; 20:57:38 >
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Casejar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser1337

Birkaç ay önce benim de itemlerim başka sitede banlanmıştı. Yaklaşık 110key kadar ederi olan itemlerdi ve yakın zamanda yaklasık 90key kadar ederini karşılayacaklar ama asıl mesele niye banlandığı. Bu konuda birçok sıkıntı var çünkü elimize geçen herhangi bir itemin çalıntı olup olmadığını bize gösteren açık bir sistem yok ve valve'den ban yediğinizde size konuşma imkanı da tanımıyor.

Opskins botları da önceden banladı ama yakın zamanda banlar kaldırıldı. Ban kaldırılmasının asıl sebebini ne bilmiyorum ancak opskins kullanıcılarını tek tek banlayabiliyor. Hatta opskins bir kullancısına direkt olarak ban atıyor ve ticket göndererek itemleri kimden aldığı hakkında bilgi almaya çalışıyor. Görünen şu ki opskins botlarında çalıntı bir item olduğu zaman valve direkt banlamıyor ve çalıntı itemi direk olarak opskinse gösteriyor ve opskins item id'den direk olarak hangi kullanıcının çalıntı item sattığını görebiliyor.

Bu durum sadece botlar ile olmuyor, marketten aldığınız bir item ile de olabilir. Umarım valve yakın zamanda bu durumla ilgili bi çözüm sunar.

Bynogame Botlar Takas Banı Yemiş  İtemlerimiz gg

• Çok geçmiş olsun hakikaten üzüldüm. Bence firma olarak değerinde bakiye herkese verilmeli ki güvenirliği sorgulanmasin. Boylesi ticarette karşılıklı güven önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lNefer

Çok geçmiş olsun hakikaten üzüldüm. Bence firma olarak değerinde bakiye herkese verilmeli ki güvenirliği sorgulanmasin. Boylesi ticarette karşılıklı güven önemli.

ticaret değil bizim siteye emanet ettigimiz itemleri kumar sitesini finans etmek için kullanmışlar.
    https://thatsgamebro.com/bynogame-krizi-buyuyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwenzynnan -- 25 Mart 2018; 18:43:16 >

• Merhaba arkadaşlar ben ve bir çok arkadaşımızın Skinleri Emanet olarak bynogame Sistemine vermiştik.
    Son olan olaylarda botlarının çoğu skinlerimiz ile birlikte ban yemiş. Bizlere item için değerinin yarısını teklif ediyorlar ve ek olarak kullanıcı sözleşmesinde bizim bu parayı verme gibi bir yükümlülüğümüz olmadığını ama biz yine de siz mağdur olmayın diye yarı fiyatını karşılacağız diye de ekliyorlar biz bunu kabul etmedik. Şikayet var vs forum sitelerine yazdık geri dönüşleri hızlı oldu zararımızı karşıladılar. Bilgisi olmayan arkadaşlar için hemen verdikleri parayı kabul etmeyiniz şikayet var vs yazın dönüş yapacaklardır. Bilgilendirme için yazdım
  • Sözleşmeyi okusaydınız eşyaları bırakırken, gerçekten de size 5 kuruş ödeme yapma yükümlülüğü olmadığını bilirdiniz. Kendi eşyalarımı bizzat satışa koyacaktım, maddeleri okuduktan sonra dünyanın bin bir türlü hali var diyerek vazgeçtim.

Özetle, 4k aldıysanız öpün başınıza koyun. 5 kuruş ödeme yapma zorunluluğu olmayan bu site elinize hiçbir şey bırakmamak yerine ufak da olsa bir telafi yapmış.
  • Benim anlamadığım neden itemlerinizi bota emanet ediyosunuz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.