Şimdi Ara

bynogame güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün bynogame den alışveriş yaptım ve böyle bir olay daha önce hiç görmedim. elimdeki gb leri siteleri üzerinden takas yaptım ve otomatik hesaplayarak başka bir serverımda ona denk gelen gold barlarımı aldım.. videoları seyrederek bu işlemi gerçekleştirdim çok basitti gerçekten. bugünde goldbarlarımı sattım ve o kadar hızlıydı ki karakterimin adını yazdım başlat dedim hemen kime trade atacağım ekranda belirdi ve 30 saniye dolmadan tüm işlemi gerçekleştirmiş oldum. birçok yerden gold bar alış ve satışım olmuştu ama bynogame gibi hızlısını görmedim. ve internet sitelerindeki sistemi çok iyi oturtmuşlar.bundan sonra sadece oradan alışveriş yapacağım herkese tavsiye ederim

bu arada google dan bynogame diye giriş yapmayın dolandırıcı siteler olabiliyor. (.com) ile biten siteleri gerçek olan site.

http://www.youtube.com/watch?v=Marp1Z8j0hM&feature=youtu.be

buradan da işlemin ne kadar kolay oldugunu görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luciferizmir -- 13 Haziran 2012; 19:06:07 >

• İki kez premium aldım problem çıkmadı. Yalnız konu biraz reklam gibi olmuş.
  • reklam kokan gold barlar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uskoda devamlı oradan alışveriş yapardım gb aldım sattım,pre aldım sorun çıkmadı ama yavaşlar
  • Kesinlikle reklam. Bynogame kadar yavaş bir site yoktur. Uzak durulması gereken bir sitedir gerek fiyat gerek hız.
  • Reklam
  • kanal7 de çıkan reklamlara benzemiş.
  • Bu forumda bir arkadaş vardı bynogame tarafından dolandırıldığını söylemişti yani dikkat etmek lazım
  • birine çamur atmak çok kolay. bende yazarım bu dolandırıcı bu böyle diye. belge var mı ? kanıt var mı? ben sürekli bynogame den alışveriş yaparım daha hiçbir sorunla karşılaşmadım. yoğun çalışıyorlar ama güvenilir kişiler. yaptığım da reklam değil sadece yiğidi öldür hakkını ver hesabı çok güzel sistem yapmışlar burada sizle paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luciferizmir -- 15 Haziran 2012; 13:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Kesinlikle reklam. Bynogame kadar yavaş bir site yoktur. Uzak durulması gereken bir sitedir gerek fiyat gerek hız.

+1
  • ben bı fırmadan alışveriş yapıcaksam eger ılk once hakkındaki şikayet oranına bakarım o şekilde alışverişimi gercekleştiririm bu site hakkındada baya bı sıkayet oldugunu gordum demekki işlerini iyi yapamıyorlar ki herkez şikayete abanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.