ByRON notebook da bir modeli dahili tv kartı ve uzaktan kumandası ile satılıyor. Satış fiyatı 1599$+KDV olan bu notebookdan almayı düşünüyorum. Ama markası beni frenliyor. Byron alan kullanan varmı tavsiye edermisiniz. Asus Yada Fujitsu siemens almayı düşünüyorum ama bugün bir kampanya linki gördüm Aidatanın. bununda 12.1" lik bir modeli hem küçüklük olarak hemde fiyat olarak iyi geldi ne dersiniz.
ByRON laptop Özellikleri: Intel Centrino Pentium M 735 2 MB Cache 1.7 GHz 512 MB DDR-RAM Bellek 60 GB 2,5" HDD 15.4" WSXGA LCD Display 1680 X 1050 DVD-R/RW +/- ATI Mobility Radeon 9700 256MB Ekran Kartı Tv Kartı (Dahili) + Uzaktan Kumanda Intel PRO/Wireless 2200 Card Reader Mic. Windows XP Home TRK İşletim Sistemi T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Onaylı 2 Yıl Garanti
Aidata Altima laptop özelikleri :
Intel Centrino Mobil Teknolojisi Intel Pentium M İşlemci 745 2.Nesil Mobil Mikromimarisi, İşlemci Hızı 1,8 GHz. 2 MB L2 Cache 400 MHz, FSB Intel 855 GME Chipset Intel Pro Wireles 2200 12,1" WXGA TFT LCD Ekran Entegre Bluetooth EKRANA ENTEGRE KAMERA Windows XP HOME 512 MB DDR RAM (Maks 1 GB) 40 GB Sabit Disk 5400 RPM DVD RW Dual Optik 56 K Fax Modem & 10/100 LAN Ethernet Intel Dynamic Video Memory Technology Görüntü Özelliği Sound Blaster Pro özelliki ses, 2 adt. Stereo Hoparlör ve mikrofon Li-Ion smart, 6 saat batarya Infrared External CRT Monitör, TV OUT, Mini EEE1394, 2x USB 2.0, PCMCIA/TYPE II 2, Paralel Port, Infrared Port Intel PRO Wireless 2200 (802.11b/g 54 Mbps) Taşıma Çantası 2.1 Kg Ağırlık 295*235*26 mm Boyut
kesınlıkle byron veya asus alabılırsın hem suanda bısıklet hedıyelı bız byronun bayısıyız ben kullandın manyak makına beyaz olanı cok guzel su sıteye gırersen gorursunwww.ekotekno.com
destek nasıl yarın bir gün arıza olursa arkasında birilerini bulabilecekmiyim? Aidatanın desteği dahamı iyidir.
Notebook güzelde ben yeni Byron'u aradım işlemcisi Sonoma platformlu değil Veriyolu hızı 533 değil 400Mhz. Ramleride DDR2 değil Bunlar maalesef çok büyük -
Katılıyorum ama 533 Mhz ve DDR2 olanın da fiyatı bir hayli yükseliyor.
Ya arkadaşlar yokmu hiç ByRON kullanan. bu adamlar kime satıyor bunları