Şimdi Ara

C# 3.0 Kitabı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle yorumları okudum..gerildikce gerildim..sayın İstanbul Üniversitesi End. OtAmasyon mezunu arkadaş..Ne kıymetli paran varmış..Bir 45 lira verdin diye insanları haksız yere sucluyorsun...istersen aldıgın parayı idae etsinde yayın evi forumda tatsızlık cıkmasın..

haydi kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

öncelikle yorumları okudum..gerildikce gerildim..sayın İstanbul Üniversitesi End. OtAmasyon mezunu arkadaş..Ne kıymetli paran varmış..Bir 45 lira verdin diye insanları haksız yere sucluyorsun...istersen aldıgın parayı idae etsinde yayın evi forumda tatsızlık cıkmasın..

haydi kolay gelsin..

Tatsızlık çıkarttığım falan yok, sadece yapılan bir yanlışı söylüyorum. Ayrıca, 45tl bir yere bağış yapta paran değer bulsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkzkn -- 20 Kasım 2009; 8:23:07 >
  • pfff..bi aglamadıgın kalmış ehuehu...utanmasan abi paramı geri verin yazacan...en iyisi o bagışı ben sana yapayım!

Şaka bir yana senin bence yazara bir özür borcun var..
    haydi kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

pfff..bi aglamadıgın kalmış ehuehu...utanmasan abi paramı geri verin yazacan...en iyisi o bagışı ben sana yapayım!

Şaka bir yana senin bence yazara bir özür borcun var..
    haydi kolay gelsin..

Yapsana lütfen! Çocukca konuşmayın lütfen, çık dışarı ihtiyacı olan birine 45tl ver. Yapabilirmisiniz eliniz titrer. Sizin gibi insanları böyle yazarlar çok güzel kandırıyor işte.
  • Benim bildigim.
    amone@
    Ücretsiz yayınlanan kitabın kücük bir bölümü degil mi ?
    Daha fazla bilgi için kitab'ı satın alabiliyorsun..
    aLeX_BuRaK@
    bunun neresine sen dolandırıcık diyorsun ?

benim ihtiyacı olan birine yardım etmedigimi nerden biliyorsun?...daha kişileri tanımadan saçma sapan seylerle sucluyorsun?..bak dedigin gibi lüffen cocukca konuşmayın!
    burda kimsenin kimseyi kandırdıgı yok..lüften kendini baskalarıyla karıştırma!

amone@
    evet amone ben yazarı alkışlıyorum cünkü ücretsiz versiyonu kitabı satın alamıcaklar için gercekten güzel bir kaynak..bunun neresi kötü ?
    bak bu şeye benziyor..programcı programını yapıyor demo olarak piyasaya sunuyor...biliyorsunki demoyu herkes indirebiliyor ama prof. sürümünü paralı satıyor..ikisi arasında daglar kadar fark var diyelim...burda demo sürümünü paylasan programcı dolandırıcılık mı yapıyordur ?

• güçünüze giden para verdiginiz bir kitabın bir bölümünün bedava yayınlaması mı ?
    "bir programın tam sürümü çıktıktan alın biz parası olmayanlar da kullansın diye demo sürümü yayınlıyoruz demiyor hiç kimse" evet böyle kimse demez...yazdıgım cvpı tekrar oku..ben senin dedigin gibi bir seyi kasttetmedim..sadece biraz benzer ornek vermeye calıştım..
    herneyse demo kullanıp tam sürümü satın almak isteyenler için ne demeli ?
    hiç degilse kitap hakkında bir iki düşüncesi olur..anlatımı nasıldır..resimler nasıldır..ayrıntıya girilmişmi..gibisinden..

bu ücretsiz versiyon kitabla beraber cıksaydı kimsenin zoruna gitmicekti sanırım...neyse hayırlısı olsun diyorum..

haydi kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.