Şimdi Ara

[=C+=] AYYILDIZCLAN ACIKLAMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Off ortalık karışmış. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama sakin olun bence. Oyun için saygınızı bozmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Off ortalık karışmış. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama sakin olun bence. Oyun için saygınızı bozmayın.

herşey oyun için değil mi zaten
  • sahafiec arkadasim senin anlama sorunun var galiba iyi yada kötü hakli yada haksiz ne olursa olsun bulursak yayinlayacagiz diye yazdik bir yere kactigimizda yok oyle bir dusuncemiz olsaydi buraya gelip de hic yazmazdik sonucta ucunda ölüm mü var.o zaman söyle bakalim biz procon ve rackage server tool kullaniyoruz bunlardan hangisinde ve hangi menusunde gecmise ait chat kayitlari var.veya baska yardimci olabilecek arkadas varsa bi zahmet yardimci olsun bulup cikaralim ve yayinlayalim bak bu kadar net ve acik söylüyoruz.birde o sorun yasayan arkadas nicki ni ve tam tarihi versin bi zahmet.
  • bunu sizin sunucunun admini en iyi bilir, ona danışmanda fayda var.

bu arada söz konusu olan arkadaşın oyunda niki: Lordinarius

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Ağustos 2011; 21:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Kim suçlu kim haklı bilmiyorum ama iş klavye delikanlılığına gelince Sözüm meclisten dışarı herkes sütden çıkmış ak kaşık oluyor buralarda.

Ben mümkün olduğunca Türk adminli serverlardan uzak duruyorum. Yaşadığım tecrübeler bana bunu benimsetti..

Bende genelde yabancı serverlarda oynarım, seviyeli oyunculara sahip TURK clan var, diğerlerinde hiç oynamadım ve oynamamda. Gl kullanmak yasakmış, kendi serverlarında kendileri oynasınlar veya
    meraklıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Ağustos 2011; 9:14:47 >
  • ya bu bc2 rahat bırakın bari
  • kusura bakmayın konuyu yeni gördüm

Lordinarius benim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Off ortalık karışmış. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama sakin olun bence. Oyun için saygınızı bozmayın.

Melezcücük nedir ya

@Sahafiec

Seni tanıyamıyorum abi şu yazdıklarına bakıyorum tanıdığın Şahin abiyi getiriyorum gözümün önüne bir türlü birleştiremiyorum kafamda

Senin sunucudan atılman oto olmuştu o anda zaten bende oyundaydım bu bu kadar açıkken daha hala tartışmanın anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc
    @Sahafiec
    Seni tanıyamıyorum abi şu yazdıklarına bakıyorum tanıdığın Şahin abiyi getiriyorum gözümün önüne bir türlü birleştiremiyorum kafamda
    Senin sunucudan atılman oto olmuştu o anda zaten bende oyundaydım bu bu kadar açıkken daha hala tartışmanın anlamı yok

olayı biraz daha tarafsız araştırırsan beni çok iyi tanırsın ve hak da verirsin ama klanınızı tanıyamazsın Akın kardeşim.
    burada bahsi geçen o vip slotu oto oyundan atılma olayı değil.

bahsi geçen benim hiç oyuna girmeden "küfür etme" nedeni ile oyundan atılmam, daha sunucuya bağlanma aşamasında.
    bunu yapan da sizin TrBoss'unuz, burada forumda yazılanlardan dolayı bana kızıp kafasına göre "çözüm" üretmiş.
    şimdi de hepinizi yalan dolanla kandırarak kendini haklı çıkarmaya çalışmakta ama yemezler.

benim kanıtım var onun ve destekçilerinin ise sadece boş laf, iddaa ve iftiraları.

yani yanlış kişinin yazılarını sorguluyorsun, bunu da ben anlamıyorum ama seçim senin...

• bugun ayyıldız klandan cheat yaptıgım gerekçesiyle kovuldum. genelde bu tur iddialarla sövüp sayan çok olmasına ragmen atıldıgım pek olmamıştı .galiba artık servere girmek imkansız oluyor. herneyse üzüldüğüm nokta bunca zamadır beraber oynamamaıza ragmen hiçbir sebep belirtmeksizin bu uygulamaya gitmiş olmaları , kendimi ana menude bu yakışıksız ifadelerle görmuş olmam ve insanın birazda satılmışlık duygusu hissetmesi. neyse daha fala uzatmayım buda ss'si

[=C+=] AYYILDIZCLAN ACIKLAMA
  • Her sunucunun kendine ait kuralları vardır .Sunucu sahipleride istediği kuralı koyar kimsede sesini çıkaramaz.Ama durduk yere atmak tamamen farklı birşey.

Bütün clanların forumları olduğu halde buraya gelip herkesin göreceği şekilde o clanı yerin dibine sokmaya sokmaya çalışmak.... Gidersen o clanın konusunun altına yada kendi forumlarına yazarsın bu senin hakkın.

@Drhalil gibi ne güzel konunun altında sıkıntısını belirtmiş.Bazılarının ise durup dinlemeden bir başbakanlığa haber vermediği kalıyor. [=C+=] klan bir açıklama getirecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.