Şimdi Ara

C Basit bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

readFile fonksiyonunu yazamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 6 Ağustos 2019; 12:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam genelde böyle sorular paylaşırken çözümde nereye kadar gelindiği, şu ana kadar ne yazıldığı ve tam olarak problemin ne olduğunun belirtilmesi gerekir. En azından ben öyle düşünüyorum.

readFile'ı yazamıyorsunuz ama hangi kısmını? Dosyadan okuma kısmı mı, structa değer atama kısmı mı, boyut döndürme kısmı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Hocam genelde böyle sorular paylaşırken çözümde nereye kadar gelindiği, şu ana kadar ne yazıldığı ve tam olarak problemin ne olduğunun belirtilmesi gerekir. En azından ben öyle düşünüyorum.

readFile'ı yazamıyorsunuz ama hangi kısmını? Dosyadan okuma kısmı mı, structa değer atama kısmı mı, boyut döndürme kısmı mı?
    Hocam structa değer atama kısmını yapamadım mantığı kavrayamıyorum

• https://paste.ubuntu.com/p/3CjffZ89Q6/

Buraya yazamadım çünkü boktan bir 'code' bloğu var. Büyüktür küçüktür işareti koyunca direk '<span>' sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 4 Ağustos 2019; 21:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: requizm

https://paste.ubuntu.com/p/3CjffZ89Q6/

Buraya yazamadım çünkü boktan bir 'code' bloğu var. Büyüktür küçüktür işareti koyunca direk '<span>' sanıyor.
    Teşekkür ederim hocam, tekrardan bu soruyla uğraşacağım. Aslında çok basit olduğunu görünce utanmadım değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 4 Ağustos 2019; 21:41:16 >
  • quote:

https://paste.ubuntu.com/p/3CjffZ89Q6/

Ben de bu pastebin'i keşfetmiş oldum böylece, muazzammış. Teşekkürler.
  • Konu sahibinin kaldırdığı resmi Yandex, Google cache, archive.org 'tan birinden buldum. Internete gönderdiğiniz birşeyi, sonradan kaldırsanız da o bulunur, bunu bilmiyorsanız öğrenin:
    C Basit bir soru
  • Bir kişinin bile işine yarayabilecek bir şeyin silinmesi doğru değil bence de. Basit de olsa soru sorudur.

Not; Rumuzların uyumunu yeni fark ettim.
  • Bence de silinmemeli. Sinir oluyorum ödevi sorup konuyu böyle silmeye çalışanlara. Ne kadar kolay olursa olsun.
  • quote:

Bence de silinmemeli. Sinir oluyorum ödevi sorup konuyu böyle silmeye çalışanlara. Ne kadar kolay olursa olsun.
    Bu arada sormayı unuttum, <span> sandığı için HTML injection yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Bu arada sormayı unuttum, <span> sandığı için HTML injection yapılabilir mi?

Alıntıları Göster
    Daha geçen yönlendirme yapılıyordu bir şekilde. "donanım haber hacklendi mi!" konusunda görmüştüm. Yani elbet böyle şeyler yapılıyordur. Hatta geçenlerde bir yazılım konusunda code bloğu içinde textbox ve combobox vardı Yani doğrudan <input> falan diyerek koymuş. Normalde böyle şeylere önlem olurdu ama ilk defa bir forumda gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 6 Ağustos 2019; 1:2:28 >

• Konu başlığındaki resim geri dönmüş. fakat metin ortada yok. durun metni de ben hatırlatayım. Konu sahibi resimdeki "readfile" fonksiyonunu nasıl ayarlarız diye sormuştu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.