Şimdi Ara

C.başkanına yazdığım yazı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

turkiye gov tr den cumhurbaşkanına yazdığım yazıyı paylaşıyorum.

Cumhurbaşkanım,
    Sonuçta benim cumhurbaşkanımsınız, sonuçta isteklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
    Benim sadece nacizane fikrimdir elbetteki efendim...Avrupa birliğine girmemiz bu ülkemiz için daha iyi olacaktır.
    Mesela ab ye girdiğimiz zaman paramız değer kaybetmez ve sabitlenir. Ab de olmadığımız için paramız sürekli değer kaybediyor bir avrupalı dan daha değersiz duruma düşüyoruz.Avrupa'lı bir çalışıyorsa bizim 3 çalışmamız gerekiyor.
    Belki umrunuzda değil ama ab ye girmemiz için bazı tavizler vermemiz lazım.Bunları aslında açıklamak lazım.
    Biz koyu müslüman olduğumuz sürece dinsel ırkçılık yaptığımız sürece bizi ab ye almazlar.
    Hristiyanlığı tanıyıp tavizler vermemiz lazım...Misyonerlik faalliyetlerini serbest bırakmamız lazım ki bizim tarafsız bir devlet olduğumuz anlaşılsın.
    Avrupa daki gibi her dine saygımız olması lazım.Hristiyanları ezdiğimiz sürece bir yere giremeyiz.
    Çünkü hristiyan kötü olsaydı bugün müslümanlar ab ye gitmeye çalışmazdı.
    saygılar

Özet olarak: Müslümanlıktan kurtulup mümin olmaya sadece inanmaya ve yaradılanı yaradandan ötürü seven bir ülkeye dönmek istiyorum.

Çünkü ben o kadar namaz kılan biliyorum ki , başkasının parasında malında gözü var...Önemli olan müslüman olmak değil.Dürüst olup tek tanrılı olarak allah a peygamberlere inanıp, kimsenin hakkına tecavüz etmemektir.

Ve Bugün bu ülkede bir sürü suçsuz hristiyan ailelerine de saldırılar oluyor.Eğer bir müslüman hristiyana saldırıyorsa ben onun müslümanlığına da inanmıyorum.Mümin olan zaten merhametli olur. Başkasına saldırmaz durduk yere...

Sizce iyi bir düşüncemi anlatabildim mi? haksızlığa gelemiyorum...Hristiyan bile gelse haksızlığa...ab ye girmemiz ab ye vereceğimiz tavizlerle mümkün.

• Ne biçim cumhurbaskanisin desen daha etkili olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın profilinin neden engellendiği belli oldu :D:D bunu da sansürlemişler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok hemen gerekli islemleri baslatiyorum.

• Hahahha hayatimda gordugum en sacma iki konu bu adamdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.