Şimdi Ara

C Bilmeden C# Öğrenilir mi ? (üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben ilk dönemde hazırlık sınavını geçtim şimdi 1.sınıfın 2.dönem derslerinden bazılarını almayı düşünüyorum (seneye daha rahat geçirmek için)
    sorum şu ; İlk dönem dersi olan bilg. programlama dersinde C İkinci dönem dersi olan bilg. prog. dersinde C# gösteriliyormuş

Ben ilk dönem derslerini almadığım için C dilini bilmiyorum 2.dönem için C# Dersini alsam başarılı olur muyum . iki dil aşama halinde mi ilerliyor C bilmemem büyük bir eksik mi

• 2.sorum Bu programlama dillerine üniversite kapsamında uyum sağlamak için windows cihaz şart mı ? çünkü bende macOS var uyum sorunu olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appliedmath -- 23 Ocak 2018; 15:21:3 >
  • Aslında teorik olarak c# öğrenmek için c ye ihtiyacın yok çünkü ikisi de temelde çok farklı diller. Ama şöyle bir sıkıntı olabilir. Hoca 1.donem c# dersinde temel programlama bilgilerini öğrettiyse 2. Dönem aynı şeyleri tekrarlamaz. Sadece syntaxini ve farklı yerlerini anlatır.

ama şöyle bir sorun da var genelde bu tarz devam dersleri birbirine bağlıdır ve ilk dönemki dersi geçemediğin için sana c dersini vermeyebilirler. Bunun için fakültenin onkosul ağacına bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sorun için de tabi ki ihtiyacın yok. Gerekli programları kurduğun takdirde herturlu OS kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killjoy25

Aslında teorik olarak c# öğrenmek için c ye ihtiyacın yok çünkü ikisi de temelde çok farklı diller. Ama şöyle bir sıkıntı olabilir. Hoca 1.donem c# dersinde temel programlama bilgilerini öğrettiyse 2. Dönem aynı şeyleri tekrarlamaz. Sadece syntaxini ve farklı yerlerini anlatır.

ama şöyle bir sorun da var genelde bu tarz devam dersleri birbirine bağlıdır ve ilk dönemki dersi geçemediğin için sana c dersini vermeyebilirler. Bunun için fakültenin onkosul ağacına bakabilirsin.

evet dediğiniz gibiymiş önkoşullu
  • Tabiki öğrenilir. C ile C# ayrıdır. Mantık hemen hemen aynı olsa farklı özellikleri de mevcut. Hiç düşünmeden girişin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.