Bildirim
c# da Alarm Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: toronaga16
VB.net de tasarımıyla beraber çok güzel bir program yapmıştım ama sonradan öğrendim ki ödev Asp.net de olacakmış. Asp de kodları bulamadım. Bana bu konuda yardım edebilecek var mı ?
Dostum ben c# kullanıyorum istersen şöyle bi örnek kod vereyim sonrasını sen getir.
Öncelikle aspx dosyasının sourcu kısmına şunları ekle
<asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" EnablePageMethods="true" />
<asp:Timer runat="server" id="UpdateTimer" interval="1000" ontick="UpdateTimer_Tick"/>
<asp:UpdatePanel runat="server" id="TimedPanel" updatemode="Conditional">
<Triggers>
<asp:AsyncPostBackTrigger controlid="UpdateTimer" eventname="Tick" />
</Triggers>
<ContentTemplate>
<font runat="server" id="saat">01:01:2013 00:00:00</font>
</ContentTemplate>
</asp:UpdatePanel>
Daha sonra UpdateTimer objesinin Tick eventine gel;
protected void UpdateTimer_Tick(object sender, EventArgs e)
{
saat.InnerText = DateTime.Now.ToString();
}
Artık her saniye yazının güncellendiğini ve timer'ın çalıştığını görebilirsin. Bundan sonra timer tick kodları içine textboxta girilen saat dakika ve saniyeyle kontrol ettirirsin olur biter. Zor bişey değil yani.
-
Çok teşekkür ederim. Sizden sonra okuldaki hocamda yardım etti ve programı bitirdim. Çok sağ olun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X