Şimdi Ara

c dili kitap lazım önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben programcılık yapmak istiyorum bunun içinde bir kitap almak gerekiyor c diline başlayacağım bana bunun için hangi kitabı önerirsiniz bilginiz varmı?

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeDeAd -- 19 Ocak 2005, 19:37:07 >

• memik yanık kitapları fena değil
  • o adamın kitapları tamamen hikaye kendi bilmiyoki C'yi kitap yazsın...

quote:

Orjinalden alıntı: muckerx

memik yanık kitapları fena değil
  • Kaan ARSLAN nın kitabı güszeldir , hatta mğkemmeldir..

http://www.nergin.com/

adresine gir , orada istemediğin kadar hemde güzel türkçe ile anlatılmış , ders halinde pdf ler var.. bence oradan başlaman en iyisi , hemde yahoo forumları var gidip orayada üye olursun daha bir yardım alırsın.. kolay gelsinn
  • nergin.com cok güzelmiş ya
  • İsmini bilmiyorum ama turuncu olanlar var.
  • Deitel & Deitel in C how to program adlı kitabını tavsiye ederim. Türkçeye çeviriside varhttp://www.sistem.com.tr/disp.php?kod=56364
  • temel düzey için Sams in teach youself c in 24 hours onerimdir ileri düzey için de çeşitli forumlar var
  • KAAN ASLAN A'dan Z'ye C öneririm.
  • Kaan Aslan Pusula yayınları A'dan Z'ye C kılavuzu.Ben bu kitaptan öğrendim türkçe en iyi kaynak.
  • Turuncu kitaplardan alma onlar yabancı eserlerden çevirme olduğundan tam olarak çeviremiyorlar bence türk bir yazarın C üzerine kitabını al .
  • Alfa yayınlarının (turuncu olanlar) bir tek C kitabı dişe dokunur bir çoğu iyi değil(Java da fena sayılmaz). Herbert Schildt'in yazdıgı "complete reference C" den çevirme. Ankaradaysan Olgunlarda ata kız yurdunun yanında bir kitapçı var , alfanın distributoru bayaa indirim yapıyorlar.

Bence de iyi bir türk yazarın kitabını edinebilirsin ama ben bilmiyorum. (Numan Tokgözün varsa mutlaka iyidir :) )
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_monster

Deitel & Deitel in C how to program adlı kitabını tavsiye ederim. Türkçeye çeviriside varhttp://www.sistem.com.tr/disp.php?kod=56364

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamii

nergin.com cok güzelmiş ya

evet, bu sitede çok geniş bir c e-kitap arşivi var.. TIKLA
  • ben C den kaldım ya 2.dönem tekrr alıcam ama bu nergin.com guzelmiş ya sevdim baska böle yararlı siteler warmı arkdslar,dietel&dietel kitabını kullnıom gusel ya hem ingilizcesi hemde turkcesi war
  • herkese çok teşekkürler site iyi sağolun... (nergin.com)

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeDeAd -- 22 Ocak 2005, 10:39:03 >
  • benim elimde bir ane kitap var ama kullanmıyorum inglizce eger istersen sana normalinden ucuza verebilirim... p.m at
  • sağol kardeş bana türkce lazımdı da arkadaşlar yardım etmişler sağolsunlar önerileriyle...

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.