Herkeze Öncelikle Merhabalar Bu Benim İlk Konum Hatalarım Olabilir Kusura Bakmayın
Benım sorunum c diskimde çok az bir yer kaldı diye googulun altını üstüne getirdim c diskinde yer açmayla ilgili ama 1-2 gb üstünde yer açamadım araştırırken disk yönetimi diye birşey gördüm bilgisayarımda deneyeyim dedim böyle oldu ve diskler ayrı olduğu için birleştiremiyorumhttp://i.hizliresim.com/EJGXBn.png formatsız yolunu istiyorum arkadaşlar format atarsam driverlerı yuklemek 1 ayımı alır o yuzden formatsız çözümlerini atarsanız çok sevinirim Şimdiden Teşekkürler..
Sistem Bilgilerim i7 işlemci 16 gb ram amd redaon 6700m intel hd graphic pcim hp pavilion dv6
Merhaba, Diskte gereksiz dosyaları silip yer açmanız için Wise Care 365, İki yerel diski birleştirmeniz için Aomei Partition Manager kullanmanızı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Agentwho
kullanıcısına yanıt
Aomei Partition Manager bu programı kullandım ama ıste konuda verdıgım lınktekı fotograf gıbı aynı satırda olmuyor dıskler o yuzden bırlestiremiyorum
Hocam, o zaman onlar farklı disklerdir. Farklı disklerin birleştirilme yöntemi yok diye biliyorum , tam emin değilim ama...
Agentwho
kullanıcısına yanıt
Wise Care 365 Uygulaması için çok teşekkürler sorunu tam olarak çözemesekte 10 gb gibi bir alan açtı
Cevap için saolun ama benim verdiğim linkteki gibi sorun diskler ayrı oldugu için allakınden küçültünce üsteki diske aktaramıyorum
C dizinin boyut olarak çok düşükmüş , farkı HDD olduğunu yeni farkettim
1. Bence sistem korumasını hem c hemde D dizini için kapatmalısın ve tüm geri yükleme noktalarını silip en çok kullanım alanını "0" yapmalısın 2. Komut istemini Yönetici yetkilerinde açıp aşağıdakini çalıştır powercfg.exe /hibernate off
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme