Şimdi Ara

C-east de 69 lwl hafif itemli rogue satılık !!!(İTEMLER WE LWL GÜNCELLENDİ !!! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.priest oynamak istedgm icin charı satıyorum.bilgilere geçiyim..

Char 72 lwl %45 tir şuan 7/24 expteyim.(isteyen 69 a düşürüp baseye de girebilir) Bi exp clanın alt clan başkanıdır. c2 emc ape slotunda sürekli olarak yeri wardır charın.

İtemler; +7 shell set +7 ib dual dex8 küpe,old agility necklace,dex8 belt,dual old elf ring bulunmaktadır.ayrıca görev takıları tamdır bankasında ıvır zıvır ve 80m de para wardır.

Charın bütün bilgileri eksiksizdir zaten daha yeni açtm sayılr 1 ay bile olmadı.

Almak isteyen konunun altına msj bırakabilir yada

bolutugur@hotmail.com burdan beni ekleyebilir.

Chara bi girip bakabilrmiyim yada once sen ver sonra parayı yollyım dicek arkadaşlar lutfen eklemesin.Forumun sürekli takipcisiyim yeni üye olmam birşeyi değiştirmez.Eger tanıdıgm güvenilir bir arkadaşsa ilk ben verebilrm yoksa aracı bulabilrz.İstanbul ve zonguldaktan yüzyüze satış yapılır.Kolay gelsn herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praskooo -- 15 Ocak 2011; 18:35:44 >

• Up
  • Char %60tır UP..
  • @MrsChevChelios dostum gsm numaramı onaylatamadıgım icin pm atamıyorum.msn ekle konuşalım istersen bolutugur@hotmail.com
  • char %73 kasılmaya dewam ediyor..
  • UP char 69 lwl %20 olmuştur
  • UPPP
  • Güncel yüzdesi artmıştır charın tam olarak kac oldgunu bilmiyorm :)
  • Güncel arkadaşlar char 70 lwl olmuştur hala kasılmaya dewam ediyor.isteyen 69 a düşürüp baseye de girebilir.c2 emc ape slotunda surekli yeri wardır charın..
  • Carnac east serverında 59 lwl itemli priestle de takas olur arkadaşlar konu güncel..
  • Char 70 lwl %50 olmştur
  • Car 72 lwl %45 olmuştur yeni itemler eklenmiştir arkadaşlar.dileyen düşürüp baseye de girebilir up!!
  • Güncel char %60 olmmştur..
  • Bakıp da uplamayan arkadaşlara teşekkürler UP!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.