VS2015 ile C# arayuz tasarimi yapiyorum ancak soyle bir sorun var:
Arayuzde cesitli butonalr var ve basili oldugu durumlarda birseylerin calismasi gerekiyor. Bu sebeple MouseDown ve Mouse Up event lerine ilgili fonksiyonlari += ile atiyorum. Ancak arayuzde bir degisiklik yaptigimda ilgili satirlar Form1.Designer.cs kaynak dosyasindan siliniyor. Ben farkli bir siniftaki fonksiyonlari cagirmak istedigim icin arayuzu VSnin arayuzunu kullanarak degil de kendim elle Designer.cs ye yaziyorum Ornegin:
this.mbSupportCw.Location = new System.Drawing.Point(478, 431); this.mbSupportCw.Name = "mbSupportCw"; this.mbSupportCw.Size = new System.Drawing.Size(140, 40); this.mbSupportCw.TabIndex = 11; this.mbSupportCw.Text = "Ileri Git"; this.mbSupportCw.UseSelectable = true; this.mbSupportCw.MouseDown += new System.Windows.Forms.MouseEventHandler(driverCommands.buttonSupportCwPressed); this.mbSupportCw.MouseUp += new System.Windows.Forms.MouseEventHandler(driverCommands.buttonSupportCwRelased);
Bu koddaki son iki satir VS tarafinda otomatik olarak siliniyor. Ancak click event i VS nin arayuzunden tanimladigim butonlarda ilgili satirlar silinmiyor. Ornegin:
this.mbTestConnection.Location = new System.Drawing.Point(4, 29); this.mbTestConnection.Name = "mbTectConnection"; this.mbTestConnection.Size = new System.Drawing.Size(140, 40); this.mbTestConnection.TabIndex = 2; this.mbTestConnection.Text = "Bağlantı Kontrolü"; this.mbTestConnection.UseSelectable = true; this.mbTestConnection.Click += new System.EventHandler(this.mbTestConnection_Click);
Bu sorunu nasil cozebilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme