Merhabalar, 1,1.5 yıldır Krunker.io diye bir oyun oynuyorum. Ve oyunun şöyle bir güzelliği var, Space + Shift tuşuna bastığınız zaman karakter hızlanıyor normalin 2-3 katı hızlanıyor. Ama Sürekli Space + Shift e basmak parmakları fena yoruyor. Bende Az çok c# biliyorum ve c# ta yapabilirim dedim. Bu arada Böyle uygulamalar var intte ama güvenemediğim için kendim yapmak istedim Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Uygulamanın Çalışma mantığı şöyle Olur diye düşündüm; bool aktifmi = false; if(kullanıcı Shifte basarsa aktifmi = true olcak ve program başlayacak) { if(kullanıcı w || a || s || d tuşlarından birine basar veya basılı tutar ise) { Program kullanıcı bir tuşa basmadan kendisi Space e bassın. time.sleep(belirli bir zaman geçsin 0.3 falan); Program kullanıcı bir tuşa basmadan kendisi Shift e basılı tutsun. } } else if(kullanıcı Shift tuşuna tekrar basarsa program sonlansın aktifmi == false olacak ve program duracak arka planda bir dahaki shift basışımıza kadar bekleyecek) { //kodlar... } Gelelim Sorularıma :) 1.Soru: Program Arka planda Çalışsın istiyorum sadece biz tuşa bastığımızda aktif veya pasif olsun nasıl yaparım? 2.Soru: Program Diğer Uygulamalar üzerinde çalışsın diye bir özellik vardı diye hatırlıyorum ama intte bulamadım onu nasıl aktif ederim? 3.Soru: Shift Tuşuna bastığım zaman program aktif olsun tekrar bastığımda pasif(kapalı) olsun istiyorum nasıl yaparım? 4.Soru: Bir tuşa basılı tutma olayını nasıl gerçekleştirebilirim? 5.Soru: 'w,a,s,d' tuşlarından birine bastığım zaman otomatik olarak 'Space' ve 'Shift' tuşu çalışsın. bunu nasıl sağlayabilirim? Yazım hatalarım veya karışık bir anlatımım olduysa şimdiden özür diliyorum. |
Bildirim