Şimdi Ara

C# kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C# kursuna gidiyorum baktık hocadan hayır yok yine ne yaparsak biz yapıcaz . Netten araştırdım ama 20 ye yakın kitap çıktı.Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye doğru olursa iyi olur. Türkçe kaynak kitap arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugoksel -- 22 Aralık 2005 18:04:20 >

• Selam ben Sefer Alganın HER YÖNÜYLE C# kitabını kullanıyorum.. İYi bir kitap ancak isi temelden anlatıyor yani hopatak diye windows formu yapamıyorsun kitabın içindeki bir çok program Dos altında çalısan uygulamalar bence böyle daha iyi anlasılıyor haberin ola. Bu arada hangi kursa ve ne kadara gidiyorsun diye sorsam cevap alabilrmiyim ...
  • Kampüste hocanın kursuna desem pek yararı olmaz herhalde . Aslında problem biraz da benden kaynaklanıyor yoğunlaşma problemim var da açıkçası. Hoca bir kere tekrarlayıp geçer en çok olsun iki onu dinleyip öğrenmekse bana kalmış. Bana da ilgili programları değil kaynak kodları anlatan bir kitap gerekli. Bu kodları Visual Studio net de işlevini kazanacak yada bir metin editöründe.Yanılmıyorsam Sefer Algan ın kurduğu site olan C#nedir?com da İstanbul da kurs başlayacağını duymuştum ama üzerinden bayağı zaman geçti. Şimdiye kursu yarılamışlardır herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.