Merhaba arkadaşlar bu ayın sonuna kadar işlemcime bir soğutucu almak istiyorum. Almak istediğim modelleri konu başlığında belirttim. Bu 3 modelden siz hangisini alırdınız ve neden alırdınız? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.
İşlemci modelim: AMD FX 6300 4.1 GHZ (VOLTAJSIZ- STOK SOĞUTUCU) :) Anakart modelim: GIGABYTE 970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
212X evo nun yeni güncellenmiş hali o yüzden evoyu ele baştan 412 o.c için daha iyi bir seçim diye hatırlıyorum hemen hemen aynı bu serş soğutucular zaten ufak tefek farklar var ben olsam 212X alırdım ama
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
212X evo nun yeni güncellenmiş hali o yüzden evoyu ele baştan 412 o.c için daha iyi bir seçim diye hatırlıyorum hemen hemen aynı bu serş soğutucular zaten ufak tefek farklar var ben olsam 212X alırdım ama
Cevabın için teşekkür ediyorum. 212 X in güncel hali olduğunu yeni öğrendim. Peki bir kaç sorum daha olacak.. 1-) 212X aldığımda işlemci boştayken ortalama sıcaklığım sence ne olur ? 2-) Yüksek grafik ve işlemci gücü gerektiren oyunlarda (Battlefield4, Watch Dogs, vs) maximum sıcaklık tahminen ne olur ? 3-) Son olarak şuanki stok soğutucudaki sesi 212x de daha mı az duyarım :)
QuoneR
kullanıcısına yanıt
Elimden geldiğince şöyle cevap vereyim 1 - 212X alırsan yaz mevsiminde ortalama sıcaklık boşta iken 30-35 derece arası olur tahminimce 2 - Oyunlarda işlemci sıcaklığı ortalama olarak 45-50 derece civarında olur 3- son olarak stok soğutucu her zaman daha sesli çalışır özellikle işlemci yük altına girdiğinde yani kısaca ses anlamında 212X daha iyi olur kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Elimden geldiğince şöyle cevap vereyim 1 - 212X alırsan yaz mevsiminde ortalama sıcaklık boşta iken 30-35 derece arası olur tahminimce 2 - Oyunlarda işlemci sıcaklığı ortalama olarak 45-50 derece civarında olur 3- son olarak stok soğutucu her zaman daha sesli çalışır özellikle işlemci yük altına girdiğinde yani kısaca ses anlamında 212X daha iyi olur kesinlikle
Çok teşekkür ediyorum kardeşim, yakında siparişi vereceğim. Parça elime ulaştıktan sonra bizim buradaki iyi bir bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırırım. Bu stok soğutucuyu satamazmıyım :) ?
QuoneR
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun diyelim o zaman pişman olmazsın satış işi zor ama imkansız değil ne diyelim
212x soğutma olarak içlerinde en iyisi.412s ses olarak en iyisi.Evo 212x in eski sürümü.Fan devri biraz daha düşük.Soğutma olarak çok az daha geride ona rağmen 212xden pahalı.Şu evoyu hala alanlar var yazık...
212x soğutma olarak içlerinde en iyisi.412s ses olarak en iyisi.Evo 212x in eski sürümü.Fan devri biraz daha düşük.Soğutma olarak çok az daha geride ona rağmen 212xden pahalı.Şu evoyu hala alanlar var yazık...
Anladım kardeşim teşekkür ederim değerli yorumun için. Sipariş verildi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme