İyi forumlar arkadaşlar bir arkadaşımın ödevi için sizden yardım isteyecektim kendisi atacağım sorulardan hiç birini yapamadığı için bana yönlendirdi fakat bende maalesef yapamıyorum . Soruların c++ dilinde yazılması isteniyor yapabilecekler varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum enazından bir soru bile olsa bir soru bir sorudur. Herkese iyi forumlar diliyorum ..
önce arkadaşın kendi şeyini kurtaması için soruyu kendisi buraya atması lazım.Yaptıklarıyla birlikte ondan sonrası kolay burda bunu yapacak bir sürü kişi var ama bu şekilde yapmazlar.
haklısın dostum fakat arkadaşın durumu vahim biraz ve zaman sıkıntısı oldugu için yetiştiremeyecek oyüzden bir şansımı deniyim dedim yoksa dediklerine bende katılıyorum ..
Bu tür matematik / algoritmik soruları önce Python gibi betik dilde çözüp sonra C++ de yazmak en mantıklısı. Baştan C++ ile çözmeye çalışırsanız cok fazla vakit harcayabilirsiniz Örneğin ilk sorunun Raku ile çözümü:
Bu sekilde çözüm olunca C++'de cok daha kolay yazabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme