Şimdi Ara

C ÖDEVİM HAKKINDA YARDIMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bu yazdığım kod için tam 1 gün uğraştım. Daha önce başka birisi istemişti forumdan onun için yazmıştım.

Tamamını kendim yazdım.

Kağıt üzerinde uğraştıığım zamanlar oluyor.

Tek tek nasıl yapabilceğimi düşündüğüm.

Ama zevkli bir uğraş.

Programı yazdıktan sonra doğru çalıştığını görmek çok büyük bir mutluluk veriyor.

Burada yaptığım ödevleri eğer alıntı yapmadıysam tamamımı kendim yazdım manasına geliyor.

Eğer başka bir yerden eklediğim birşey olursa bunun kaynağını gösteririm emin olun.

Kimsenin hakkına girmem.

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Abilerim bu kodları direk aklınızdan mı yazıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 10 Nisan 2011; 15:49:34 >
  • ben de itüdeyim bu programla ilgili daha önce ben yardım istemiştim arkadaş o zaman yazmıştı
  • Ne olduğunu bilmeden gereksiz mesajlar yazanlara sesleniyorum.

Ben biryerden kopyalayarak birşey paylaşırsam bunun kaynağını belirtirim bu 1

Eğer kendi yazdığım birşeyse herhalde kaynak belirtmeme gerek yoktur bu 2

Direk olarak bunu kopyalamıştır gibi söylemler bu forumun büynesindeki hiç bir üyeye yakışmaz bu 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 10 Nisan 2011; 17:00:32 >
  • Teşekkür ederim kardeşim
    quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

ben de itüdeyim bu programla ilgili daha önce ben yardım istemiştim arkadaş o zaman yazmıştı
  • sınavında başarılar.
  • yukardaki mesajım silinmiş. şaka olduğu çok belliydi ama yanlış anlaşılmadan birilerini incittiysem afiderzi.
  • önemli değil

quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

yukardaki mesajım silinmiş. şaka olduğu çok belliydi ama yanlış anlaşılmadan birilerini incittiysem afiderzi.
  • Tek bilgim biraz HTML nasıl yükselmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR
    Tek bilgim biraz HTML nasıl yükselmeliyim?

C diline başla, eger programlama öğrenmek istiyorsan, java ile başlayabilirsiniz detaylı konuşuruz
  • Benim mesajımda silinmiş çok ilginç birşey...

Burda kimsenin kimseye birşey dediği yokta alınganlık yapmaya ne gerek var... Burdaki kodların hiçbir şekilde başka bir yerden kopyala yapıştır yapılmadığını bu başlığın altına yorum yapan herkes anlar...( Fonksiyon isimlerinden ortada zaten özel olarak yazıldığı...)

Ayrıca Arquitecto arkadaşım;

Bizim karalama gibi bir niyetimiz yok. Ben yanlış anlaşılacak birşey söylemedim. Hep " biz" eklerini ekleyerek konuştum. Yani bir art niyet yoktu sadece bir şaka mevcuttu...

Ayrıca attığım mesajların hiçbirinde bana yakışmayan bir ifade bulamazsınız birşey demişsem gerçekten öyle hissettiğim için demişimdir. Neyse tartışmaya gerek yok forum ortamı. Ancak ben bir hata yaptığımı düşünmediğim için özür dileme ihtiyacı da duymuyorum açıkcası...

Mesajların silinmesi de bence hoş olmamış sonuçta en azından bir bilgilendirilme yapılabilirdi. Neyin yanlış olduğu söylenebilirdi...

Neyse uzatmaya gerek yok sanırım...

Ömer arkadaşım sana da bir tavsiye vermek isterim. Amaçsız olarak hareket etme. Bir amaç belirle öncelikle ondan sonra o amaca yönelik hareket et. Herşeye birden hakim olmak kimsenin harcı değildir. Başlarsın sonra işine yaramaz sıkılırsın genel kültür olur ancak kullanmadıkça da körelir. Herşeyden önce programlama öğrenmek istiyorsan öncelikle "ALGORİTMA" öğrenmek zorundasın. Bırak bütün dilleri "ALGORİTMA" konusuna eğil. Hayatında, hem analitik düşünme konusunda hemde problem çözme konusunda kendini geliştirmiş olursun bu arada bir yandan da hedeflerini belirler ondan sonra hedefine yönelik bir programlama dili seçersin ve zaman kaybını en aza indirmiş olursun.

Bu hayatta kaybettiğimiz en değerli şey zamandır. Herşeyin telafisi mevcuttur, zaman istinadır...

Saygılarımla...

• Şu da bir gerçek ki , zaman içerisinde yaptıklarımızın, telafisi olmayabilir. Hayattır bu da :).

Pişmanlıklar, keşkeler fayda vermez.

O yüzden düşünerek haraket etmeliyiz. Düşünmek ne büyük bir mucizedir.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.