Arkadaşlar C# programına yeni başladık yanlız bi konuda sıkıntı var. C#'ı çok faydalı PDF dosyasından eğitim alarak öğrenmeye çalışıyoruz fakat dosyanın çıktısını alamıyoruz Print engeli var bu engeli aşmam için ne yapmam gerekir. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler (Eğer print alabilirsem evde okulda her yerde çalışma imkanına sahip olacam konu bu yüzden çok önemlidir).
Birincisi C# program değil programlama dilidir. İkincisi öğrenme isteğin(iz)in olması oldukça iyi (En azından bir yerden başlayacak kadar azminiz varmış). İnşallah böyle devam edersiniz. Üçüncüsü senin sorunun C# ile ilgili değil, tamamen donanım/yazılım/veri sorunu. Dördüncüsü cevabını işletim sistemleri veya yazılım bölümünde bulman daha olasıdır
PDF ten word e ceviren programlar var, google arat mutlaka bulursun, muhtemelen sorununu cozecektir.
Ben gider teşekkür ederim.
Eğer herhangi bir password konmamışsa adobe acrobat programının "seçenekler" bölümünden dosyaya ait yazdırma engelini kaldırabilirsin. Biraz acrobat'ın menülerini karıştırırsan hemen bulursun.
Hiçbirşey yapamadınmı, o zaman pdf açıkken full screen moda al ve print screen tusu ile fotoğrafını çekip panit'e yapıştır. Ordanda yazıcıya göndermeyi dene .. mesela..:)