Şimdi Ara

C# Programlama proje ödevim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ödevimde yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim ^^

Fotoğraf olarak yükledim
    C# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevimC# Programlama proje ödevim

• bu ödevin verilme tarihi geçti diye biliyorum

ekleme : hangi üniversitedesin. bizim üniversite de 2.ödevdi. Sakarya Üniversitenin ödev dosyası bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 3 Mayıs 2019; 9:28:52 >
  • Fotograf yuklemene gerek yoktu aslinda, biz kendimiz arastirip bulurduk odevini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya üniversitesindeyim bende :) yok bizim pazar gününe kadar son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marshall4158

sakarya üniversitesindeyim bende :) yok bizim pazar gününe kadar son
    hangi bölüm? bilgisayar muhteyim ben 2.ödevdi bu ustune 3 verdiler şimdi proje farklı bir şey bizim.
  • bilişim sistemleri mühendisliğindeyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Fotograf yuklemene gerek yoktu aslinda, biz kendimiz arastirip bulurduk odevini.
    Hocam, insaf etmiş çok yumuşak söylemiş. Buraya konu açıp da fotoğraf yükleyene kadarki zamanda ödevin yarısı yapılırdı.
  • Boyle insanlar muh okuyor biz okuyamiyoruz adaletini sevdigim ulkem... Youtubeda ibrahim ozun oop serisine bakmis olsan arastirmis olsaydin kendin yapabilirdin. Hazirci olmayin.Once kendiniz ugrasin sonra yardim isteyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isyan edeceğine biraz daha araştır diyip, dediğin youtube kanalını önerebilirsin ^^
  • quote:

bilişim sistemleri mühendisliğindeyim ben
    hocam ödev aşırı basit sen sınıfları yaz takıldığın yerde ben yardımcı olurum. futbolcu classını abstract yap fonksiyonları boş olarak yaz diğer defans ortasaha forveti futbolcudan turet. kayhan hocanın c# videolarını izle istersen.
  • dediklerinin hepsi tamam
  • Bu nası mühendislik ödevi ya? Class ları metodları tek tek söylüyor zaten, böyle çözüm üretme kabiliyeti gelişmez ki... adam gibi problemi tanımla, öğrenci ona çözüm üretsin, coder monkey mi yetiştiriyorsunuz nedir yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Yazılım dilini üniversiteye geçince çözümlemeye başladım. Herhangi bir alt yapim olmadan geldim . Ve evet bana zor geliyor . Ödevi yardımcı olasınız diye açtim ama görüyorum ki isyan etmekten başka bir şey bilmiyorsunuz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ödevi veren Java Generics bilmiyor. List<Defans> sınıfı List<Futbolcu> nun subtype'ı değildir, öyle ekleyemezsin, son sayfadaki kodlar yanlış.

• quote:

Yazılım dilini üniversiteye geçince çözümlemeye başladım. Herhangi bir alt yapim olmadan geldim . Ve evet bana zor geliyor . Ödevi yardımcı olasınız diye açtim ama görüyorum ki isyan etmekten başka bir şey bilmiyorsunuz...
    Aslanım bu işler Türkçe olmaz, hiç boşa karakter atma.. Sakarya üni. bilmem ne bu Türkçe bilgisayar eğitimi veren yerlerin hepsi nanay, kabadayılık yaparsınız anca

Senin yanlışın var gibi hocam Defans Futbolcunun alt sınıfı olduğu için Futbolcu Listesine eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshualinekano

Senin yanlışın var gibi hocam Defans Futbolcunun alt sınıfı olduğu için Futbolcu Listesine eklenebilir.
    doğru, karıştırdım
    fakat new List<..> yapamazsın, o concrete class degil, interface

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 4 Mayıs 2019; 18:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

Bu ödevi veren Java Generics bilmiyor. List<Defans> sınıfı List<Futbolcu> nun subtype'ı değildir, öyle ekleyemezsin, son sayfadaki kodlar yanlış.
    Kodlar çalışıyor hocam neresi yanlış açıklar mısınız?
    Java için dediğiniz doğru c# için bilemem bu ödevi c# için istemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende proje ödevin kopyası varsa bana yollayabilir misin ? yaptıklarından bakarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.