Şimdi Ara

C# READWRİTEMEMORY HATASI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm yazılım dili bilen ve işi kavramış olan yetenekli arkadaşlara sesleniyorum gerisinin pek çözebileceğini sanmıyorum.

Ben Visual Basic ve C# üzerinden aynı yöntemle Aimbot programları yaptım, class dosyaları ve kodlarım sorunsuz ama iki dilde de aynı sorunla karşılaştım.

Sorunum şu: Aimbot yapmak için gerekli matematiği biliyorum ve yapıyorum. Bunu bir label'a .ToString'lediğimde bana verdiği değeri Cheat Engine'den mesela Aim'in X Koordinatına ait olan Pointer'a yazınca direkt Aim düşmana dönüyor. Madem doğru değeri buldum programa kodlayayımda Aimbot çalışsın dedim. Hem String olarak hemde Intager değer olarak kodlamayı denedim ama Aim sürekli 0 değerine dönüyor. Aim'in X koordinatını Label'a yazdırdım ve programı çalıştırınca doğru yere dönmediğini, Aim değerinde NaN yazısı çıktığını ve bu nedenle 0 a döndüğünü öğrendim. Belki islemsel bir sorundur deyip direk kafamdan 50 falan yazdirdim degere ama gine NaN oldu. Çok saçma geldi. Sorunu nasıl çözücem bilmiyorum bi yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum ama çözemedim. Sorun Aimbot dışında basit mermi, can hilelerinde olmuyor. Kodlarıda altta attım bakarsınız.

int enemyCan, değer;
    enemyCan = sh.ReadInt(enemyHealth);

double PX, PY, BX, BY, AngleX, AngleY, AimbotX;
    PX = sh.ReadFloat(playerPosX);
    PY = sh.ReadFloat(playerPosY);
    BX = sh.ReadFloat(enemyPosX);
    BY = sh.ReadFloat(enemyPosY);
    AngleX = BX - PX;
    AngleY = BY - PY;
    AimbotX = Math.Atan2(AngleY, AngleX) * 180 / 3.14;
    değer = Convert.ToInt32(AimbotX);

if (enemyCan > 0 && enemyCan < 101 && sh.Keystate(Keys.LButton))
    {
    sh.WriteInt(angleXAdress, değer);
    }

DİKKAT: "AimbotX" olarak bulduğum değer veya Integer'a Convert'lediğim hali yani "değer", Cheat Engine üzerinde beni adama döndürüyor ama sh.WriteInt(angleXAdress, değer); yapınca dönmüyor ve bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonerr2002 -- 1 Mayıs 2018; 13:18:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sorunu çözdüm. Float olarak okunması gereken bir değeri float olarak okuttum oraya kadar doğru ama WriteInt ile yazdığım için bozuluyormuş. WriteFloat yapınca düzeldi. KONU KİLİT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    C# Windows Form Yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.