Şimdi Ara

C segmentinde en konforlu araç hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    C4 en konforsuzlar arasına girer. Geçenlerde alıcı oldum, 1.2benzinlisini kullandım. Araç sert, darbeleri ememiyor, zıplatıyor. Kasisten çarpraz geçin, kafaları cama patlatırsınız o derece hem sert hem de içeri yansıtıyor. 3silindir motorun titreşimi de cabası oluyor, direk vazgeçtim. Ds4 daha da kötü. Focus da sert bu arada. 3 kere kiraladım, en az 1000km kullandım. Çok konforlu değil ama tok yapısı var, alt takım da sağlam. Rahatsızlık vermiyor.

60bine eski kasa mazda 3 bulunur, o da pek konforlu değil.

İmpreza bana göre o konuda zirveye oynar. Golf 6, eski i30 falan da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence çok kullandım ama hatırlamıyorum süspansiyon olayını cs ama Icon paket dizel otomatik fluence acayip rahat. Sanki araba kullanmıyorsun da evin tekli koltuğunda yayılıp oturuyormuşsun gibi. Hem şoför hem de yolcu için, acayip rahat araba.

Bir de corollayı öneriyorlar konfor açısından. Diğerlerini bilmiyorum.
  • Fluence i tarif eden tek kelime; "gevşek" olur. Yani cok konforlu ama bir o kadar da oynak

Golf 6 lar optimum ayardadır, bu konuda.

Astra j ise biraz daha serte yakın ama rahatsiz etmiyor.

Focus 3den uzun vadede memnunum ama o da astra j kadar olmasa da sert. 16"jant 55 yanak ile.. kullandigim astra sport donanim, 17"jant oldugu icin de boyle gelmis olabilir bana; biraz daha sesli çalışıyor ayrıca ozellikle opelin arka suspansiyonu..

• Megane 3 veya fluence olabilir yumuşak araçlardır

Şirket spec focus eski jetta ve passatta olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

16 jantlı Focus, 16 jant Golf ve Mazda 3. Süspansiyon anlamında totalde en iyi işi çıkaran Focus gibi geliyor bana (küçük jant ölçülerinde) ancak 18 jantta Mazda 3 kesinlikle rakipsiz.
    Citroen C4'ü kullanmadım ama ona da iyi dendiğini okudum birkaç yerde, denemek lazım.
    16 jantlı Focus derken bu kasadan mı bahsediyorsunuz?

C segmentinde en konforlu araç hangisi?

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Evet mk3 modelden, bence mk2 Focusda çok iyi ama çoğu kişi sert bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

16 jantlı Focus, 16 jant Golf ve Mazda 3. Süspansiyon anlamında totalde en iyi işi çıkaran Focus gibi geliyor bana (küçük jant ölçülerinde) ancak 18 jantta Mazda 3 kesinlikle rakipsiz.
    Citroen C4'ü kullanmadım ama ona da iyi dendiğini okudum birkaç yerde, denemek lazım.
    Hocam sen forumca sözü dinlenen üyelerdensin, ancak bu yorumuna hiç katılamadım.. Mazda 3 sürdüm, tahtadan hallice süspansiyonları vardı, fluence konforsuz, zıplatır, sarsar, bulandırır vs.. Saydıklarından yine en iyisi focus.. Benim ASX için yumuşak sürüşlü diyordu dergilerde ama bildiğin sertti, sürüşü keyifsizdi, şu anki Vitaramdan bile daha sarsıyordu.. Kimin neyi konforlu bulduğunu tam kestiremiyorum açıkçası..
  • freemangroovy kullanıcısına yanıt
    Hangi Mazda 3, BL mi BM'mi? BL biraz kuru serttir doğru ama BM (2013 sonrası) fazla bile yumuşak. Belli hızlarda hafif sekmesi vardır sadece ki ona da konforsuz demek mümkün değil.

Fluence de şirket aracı olarak kullandım, yumuşak rahat bir araç. Ya konfor algın baya farklı, ya da kullandığın araçlarda bişey var.
  • Yeni elentra'dan bahsetmemiş kimse, ilginç. Tabii fiyatı 70 den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 6 Eylül 2018; 13:2:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi baktım, bl sürmüşüm.. Ama fluence yeni kasa.. Renault kökenli hiçbir aracın sürüşünü beğenmedim ama eski megan daha iyi idi.. Torsiyonun olunca bende sıkıntı başlıyor..
  • kesinlikle golf.

• psa grubu. citroen c4 peugeot 308 test etmenizi öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.